Universitete | Integral

Universitete

Integral Educational Programs

Ne jemi një ekip konsulentësh arsimorë me përvojë, që asistojnë studentët shqiptarë të ndjekin me sukses studimet e tyre jashtë vendit.

Ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni destinacionin më të mirë arsimor që i përshtatet rezultateve tuaja akademike, burimeve financiare të familjes tuaj dhe fushës suaj të ëndrrave për të studiuar.

Nëse nuk e keni përcaktuar akoma fushën tuaj të studimeve, ne do t’ju ndihmojmë ta bëni atë me testet tona të orientimit të karrierës që zhvillohen nga specialist të Kembrixh.
Nëse keni nevojë për një bursë, ne do të bëjmë kërkimin për ju dhe do t’ju ndihmojmë të aplikoni dhe të arrini qëllimin tuaj.
Ekipi ynë i konsulentëve mban kontakte të ngushta me zyrtarët e pranimit në shkolla dhe universitete.

Ne mund të mbështesim procesin tuaj të aplikimit për çdo institucion, përfshirë këtu edhe vështirësinë për t’u futur në Kembrixh dhe Oksford. Shërbimi ynë i aplikimit dhe regjistrimit përfshin vende si: Britani e Madhe, Gjermani, Hollandë, Spanjë, Austri, Francë, Zvicër, SHBA, Kanada, Danimarkë, Belgjikë, Qipro, Greqi, Kosovë, Kroaci, Slloveni etj.

Ne ofrojmë ndihmë të vërtetë dhe në procesin e pranimit në universitete, me sukses të garantuar.

Nëse ëndrra juaj është të studioni në një universitet jashtë vendit, rezervoni konsulencën tuaj falas me Integral, TANI!