SHKOLLA TË MESME JASHTË VENDIT

Një shumëllojshmëri destinacionesh dhe programesh arsimore

PSE TË ZGJIDHNI NJË SHKOLLË TË MESME JASHTË VENDIT?

Të diplomuarit nga shkolla të mesme elitare në Evropë dhe Amerikë përfitojnë nga mundësia për të ndërtuar një themel të fortë akademik dhe për të zhvilluar aftësi të rëndësishme personale si pjekuria, besimi dhe pavarësia që në moshë të re. Sistemet arsimore në vende të ndryshme kanë veçoritë e tyre, por të gjitha ofrojnë njohuritë dhe kualifikimet e nevojshme që janë vendimtare për pranimin në universitetet më të mira në botë dhe për zhvillimin e një karriere të suksesshme më vonë.

PSE TË ZGJIDHNI NJË SHKOLLË TË MESME JASHTË VENDIT?

KOMUNITET NDËRKOMBËTAR

- Zhvillimi i një rrjeti global 
- Ekspozimi ndaj kulturave, perspektivave dhe mundësive të reja
- Një shumëllojshmëri e gjerë e aktiviteteve jashtëshkollore të kohës së lirë

PËRGATITJA PËR TË ARDHMEN

- Kolegje elitare me performancë të lartë që përgatisin për pranim në universitetet më të mira
- Zhvillimi i vetëbesimit, pjekurisë dhe pavarësisë
- Eksperiencë e vlefshme që pasuron CV-në tuaj

MUNDËSITË AKADEMIKE

- Sistemet më të mira arsimore në botë
- Mësoni të paktën një gjuhë të huaj në një nivel të lartë
- Feedback i vazhdueshëm nga mësuesit dhe mentorët

ZGJIDHNI SISTEMIN E DËSHIRUAR TË ARSIMIT

SISTEMET E ARSIMIT

Programe edukimi britanike | GCSE

Programe edukimi britanike | A-levels

International Baccalaureate (IB)

German abitur

Swiss matura

American AP

French baccalauréat

Shkëmbim Kulturor

SHTETE

SI MUND T’JU NDIHMOJMË?

SI MUND T’JU NDIHMOJMË?

ZGJEDHJA E DESTINACIONIT, SHKOLLES DHE PROGRAMIT STUDIMOR

Çdo vend ka specifikat e veta kulturore, programe të ndryshme arsimore dhe shkolla të ndryshme. Ne do t'ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur për fëmijën tuaj.

PRANIMI

Ne do të përgatisim dhe dorëzojmë, në emrin tuaj dhe me pëlqimin tuaj, dokumentet e nevojshme për pranim në shkollat e mesme jashte vendit. Shumica e kolegjeve elitare, kërkojnë që kandidatët t'i nënshtrohen provimeve pranuese, të cilat ne mund t'i organizojmë në zyrën tonë.

KORRESPONDENCA

Procesi i pranimit kërkon korrespondencë të vazhdueshme me shkollat ​​e zgjedhura. Këtë mund ta arrijmë duke monitoruar dhe koordinuar të gjithë procesin.

VIZITAT

Përpara vendimit përfundimtar për zgjedhjen e shkollës, këshillohet të vizitoni disa kampuse që plotësojnë kërkesat tuaja. Gjatë vizitës suaj do të mund të analizoni lehtësirat e ofruara dhe të keni një diskutim të parë me përfaqësuesit e institucionit. Ne do të përpunojmë detajet e vizitës dhe do të planifikojmë takimet. Me ne mund të rezervoni fluturime të përshtatshme dhe të rezervoni sigurimin e nevojshëm për ju dhe fëmijën tuaj.

ZHVILLIM I VAZHDUESHËM

Ne duam të sigurohemi që studenti të jetë përshtatur lehtësisht me mjedisin e ri arsimor dhe që performanca e tyre të përmbushë pritshmëritë. Kjo është arsyeja pse ne do të monitorojmë nga afër raportet e paraqitura nga pedagogu akademik, duke u siguruar që studenti të jetë në mjedisin e duhur.

PSE INTEGRAL?

Siguron suksesin tuaj me mbështetjen e konsulentëve arsimorë të Integral

QASJE INDIVIDUALE
QASJE INDIVIDUALE

Çdo fëmijë është unik dhe kjo është arsyeja pse ne analizojmë me kujdes aftësitë dhe nevojat e tyre për të ndërtuar një profil personal dhe për të identifikuar shkollën e duhur.

KONSULENT PERSONAL ME EKSPERIENCE
KONSULENT PERSONAL ME EKSPERIENCE

Ne koordinojmë proceset e aplikimit, regjistrimit, sigurimit të kujdestarëve, udhëtimit. Ekipi ynë i nënshtrohet rregullisht trajnimeve.

NJË NUMËR I MADH ORGANIZATASH PARTNERË
NJË NUMËR I MADH ORGANIZATASH PARTNERË

Ne punojmë me më shumë se 250 shkolla të mesme jashte vendit që plotësojnë kërkesa të ndryshme: shkolla për vajza/djem, urbane/rurale, shkolla me konvikt ose kolegje elitare.

ME ÇFARË TJETËR MUND TË JU NDIHMOJMË?

Bursa

Orientim profesional

UKiset

SHKOLLAT E FOKUSIT

SHKOLLA TË MESME JASHTË VENDIT

LAJMET E FUNDIT

Bursë Akademike në Zvicër: Zbuloni Potencialin tua...

Zbuloni Potencialin tuaj në "La Garenne" me Programin tonë të Bursave Filloni udhëtimin tuaj akademik në Zvicër me një bursë në La Garenne Inter...
10.07.2024 Lexo me shume

Si ti bindni prindërit të studioni në kolegj priva...

Zgjedhja për të studiuar në një shkollë të mesme jashtë vendit është një vendim i rëndësishëm për të ardhmen tuaj akademike d...
07.05.2024 Lexo me shume

Përse ju duhet një konsulent arsimor në aplikimin...

Shkollat e mesme jashtë vendit janë zgjedhja më e mirë që mund të bëni për edukimin e fëmijës tuaj dhe për të ardhmen e tyre. Duke studiuar...
15.04.2024 Lexo me shume

King’s College School - Hap dyert në Cascais, Port...

King's College School, një nga institucionet arsimore më prestigjioze në botë, hapi dyert e saj në Cascais, Portugali. Shkolla vjen me një trashëgimi 50-vje&cced...
22.02.2024 Lexo me shume

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Shkollat ​​e mesme elitare në Zvicër: Dera e mundë...

Shkollat ​​e mesme në Zvicër prej kohësh janë konsideruar si një biletë për në botën e mundësive të pafundme për nxënësit nga e gj...
23.11.2023 Lexo me shume

Pse familjet Shqiptare zgjedhin shkollat ​​e mesme...

Vitet e fundit, një numër në rritje i familjeve Shqiptare marrin vendimin për t'i dërguar fëmijët e tyre në shkolla të mesme elitare në Angli. Ars...
13.11.2023 Lexo me shume

World-class Education: Shkollat e mesme pjesë e To...

Cardiff Sixth Form College, United Kingdom Kolegji Cardiff Sixth Form është shkolla e mesme më e mirë në MB për rezultatet e provimeve A-levels. Duke pranuar nx&e...
16.08.2023 Lexo me shume

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message