NGJARJE TË ARDHSHME

Fitoni bursë deri në 40% për të studiuar në një ng...

Transformoni të Ardhmen Tuaj në Abbey DLD Colleges
17.06 - 01.07.2024
10:00 - 17:00 orë
Në Zyrën e Integral

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message