PROGRAME STUDIMI JASHTE VENDIT

Një shumëllojshmëri fushash studimi dhe programesh universitare

ZGJIDHNI FUSHËN E STUDIMIT QE DESHIRONI

PROGRAME

Arkitekturë

Arte dhe Dizajn

Biznes dhe Menaxhim

Drejtësi

Ekonomiks

Filologji

Financë, kontabilitet & banking

Inxhinieri

Media dhe komunikim

Mjekësi

Psikologji

Shkenca kompjuterike

Shkenca natyrore

Shkenca politike

Turizem, Mikpritje & Kulinari

A është e mundur të kombinohen dy drejtime?

Po! Studimi jashtë vendit ofron këtë mundësi emocionuese dhe sfiduese. Kombinimi i programeve përcaktohet nga politika e institucionit arsimor, rregullat e studimit të vendosura në shtet, akreditimi dhe natyra e vetë programeve. Studimet ne Angli dhe Amerike mundesojne që studentët të studiojnë dy programe paralelisht, pa qenë domosdoshmërisht në fusha të ngjashme. Biznesi dhe shkencat kompjuterike, psikologjia dhe kriminologjia, ekonomia dhe drejtësia janë vetëm disa nga kombinimet e mundshme dhe më të zakonshme. Në SHBA, si dhe në një sërë vendesh të tjera, ekziston programi i Arteve Liberale, në të cilin studentët mund të kombinojnë studimin e lëndëve nga fusha të ndryshme - shkencat humane dhe natyrore, inxhinieri, teknologjinë e informacionit. Kjo është e përshtatshme për kandidatët me një gamë të gjerë interesash dhe njohurish për të studiuar paralelisht lëndë të ndryshme, duke vazhduar me specializimin e tyre pas vitit të parë ose të dytë të studimeve.

A është e mundur transferimi në një specializim tjetër?

Transferimi në një drejtim tjetër nuk është një praktikë e zakonshme jashtë vendit dhe ne i këshillojmë aplikantët të bëjnë një zgjedhje të mirëinformuar të fushës dhe drejtimit përpara se të fillojnë studimet e tyre. Çdo program ka module të veçanta të detyrueshme në vitin e parë që janë specifike për specializimin përkatës. Një transferim do të ishte i mundur vetëm nëse programi i dëshiruar i transferimit ka të njëjtat module. Nëse studenti vendos të bëjë një ndryshim dhe të transferohet në një fushë tjetër pas vitit të parë në një program të caktuar, ai do të fillojë studimet nga fillimi.

SHTETE

ANGLI
ANGLI

Universitetet më të mira me diploma të njohura ndërkombëtarisht

Lexo me shume
ANGLI
HOLLANDË
HOLLANDË

Programe cilësore dhe të përballueshme në gjuhën angleze

Lexo me shume
HOLLANDË
DANIMARKË
DANIMARKË

Programe moderne me fokus praktik

Lexo me shume
DANIMARKË
FRANCË
FRANCË

Zgjedhja e folësve francezë. Një traditë e pakrahasueshme gjuhësore dhe kulturore

Lexo me shume
FRANCË
AMERIKE
AMERIKE

Universitete prestigjioze, arsim progresiv dhe mundësi të pafundme

Lexo me shume
AMERIKE
GJERMANI
GJERMANI

Mbi 400 institucione të arsimit të lartë të akredituara me një gamë të pasur prej gati 18,000 programesh në gjermanisht dhe anglisht
 

Lexo me shume
GJERMANI
AUSTRI
AUSTRI

Një eksperiencë e paharrueshme në zemër të Evropës
 

Lexo me shume
AUSTRI
BELGJIKË
BELGJIKË

Komunitet multikulturor, traditë e gjatë dhe atmosferë autentike
 

Lexo me shume
BELGJIKË
BULLGARI
BULLGARI

Mundësi karriere dhe një diplomë ndërkombëtare
 

Lexo me shume
BULLGARI
GREQI
GREQI

Mjedis multikulturor dhe arsim prestigjioz jo shumë larg shtëpisë
 

Lexo me shume
GREQI
SPANJË
SPANJË

Ngjyra iberike dhe edukimi bashkëkohor në spanjisht dhe anglisht
 

Lexo me shume
SPANJË
ITALI
ITALI

Traditat dhe risitë arsimore në qendrën kulturore të Evropës
 

Lexo me shume
ITALI
IRLANDË
IRLANDË

Një destinacion i ri në hartën arsimore të Evropës

Lexo me shume
IRLANDË
KANADA
KANADA

Më të mirat e arsimit amerikan dhe anglez
 

Lexo me shume
KANADA
ZVICËR
ZVICËR

Cilësi ekskluzive, vizion dhe prestigj global

Lexo me shume
ZVICËR
SUEDI
SUEDI

Arsim me standart të lartë dhe praktika të qëndrueshme

Lexo me shume
SUEDI

NUK JENI I SIGURT ÇFARË DONI TË STUDIONI?

Orientim profesional

MyUniChoices

MyAptitude

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message