INTERNSHIP USA

Gain real-world experience

Programi Internship USA është i destinuar për studentët aktualë ose të sapodiplomuar që duan të marrin një praktikë në fushën e tyre të specializimit. Praktika mund të zgjasë deri në 12 muaj dhe lejon një muaj shtesë për aktivitetet turistike pas përfundimit të programit. Për të aplikuar, duhet të jeni në moshë madhore (18 vjeç), të zotëroni mirë gjuhën angleze dhe të keni dëshirë të fitoni përvojë në një fushë që lidhet me studimet tuaja të përfunduara.

PËRSE TË BËHENI PJESË?

PËRSE TË BËHENI PJESË?

SIGURIMI I TRANZICIONIT NGA SISTEMI ARSIMOR NË TREGUN E PUNËS

Programi ju jep mundësinë të punoni në një kompani amerikane dhe të fitoni përvojë të dobishme në fushën e programit të studimit të përfunduar.

NJOHJE DHE MIQËSI TË REJA

Gjatë disa muajve të verës, ju do të punoni krah për krah me amerikanë nga të gjitha pjesët e SHBA-së, por edhe me studentë nga pjesë të tjera të Evropës dhe botës. Me këtë, do të takoni shumë fytyra të reja dhe miq të mundshëm.

Krijoni NETWORK!

 

Programi ju jep mundësinë të krijoni kontakte profesionale në fushën në të cilën dëshironi të zhvilloheni.

KALONI DERI NË 14 MUAJ NË USA!

INTERNSHIP USA ju jep një mundësi unike për të parë disa nga vendet më të famshme në botë, të shijoni natyrën mbresëlënëse, të jeni pjesë e festave dhe festivaleve amerikane - e gjithë kjo dhe shumë më tepër janë pjesë e përvojës së Internship USA!

ZHVILLONI AFTËSI TË REJA

Fitoni përvojë pune përkatëse dhe fitoni aftësi të reja. Përmirësoni aftësitë tuaja të gjuhës angleze në një nivel profesional.

KUSHTET PARAPRAKE TË PJESËMARRJES:

  • Pjesëmarrësi duhet të jetë mbi 18 vjeç,
  • Pjesëmarrësi duhet të jetë student i kolegjit ose student i diplomuar (periudha nga diplomimi deri në datën e fillimit të programit nuk mund të jetë më e gjatë se 12 muaj)
  • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze.
  • Praktika e ardhshme duhet të lidhet me fushën e studimit!

HAPAT E APLIKIMIT

 

Ju gjeni një punëdhënës amerikan për praktikë në SHBA në mënyrë të pavarur.

 

Pasi të keni rënë dakord për kushtet e praktikës, filloni me hapin më të rëndësishëm të procesit të aplikimit - krijimin e një plani trajnimi (Training Plan ose DS-7002).

 

Në këtë hap, ne do t'ju ofrojmë të gjithë ndihmën dhe mbështetjen që ju nevojitet. Ne do t'ju ofrojmë juve dhe punëdhënësit tuaj dokumentacionin dhe materiale shtesë për të lehtësuar krijimin dhe përfundimin e planit të trajnimit.

Një plan trajnimi është një dokument zyrtar i kërkuar nga Departamenti i Shtetit i SHBA. Krijohet dhe plotësohet nga punëdhënësi amerikan, në bashkëpunim me pjesëmarrësin e ardhshëm të programit.

 

Ky dokument siguron që pjesëmarrësi i programit të marrë përvojë të vlefshme dhe relevante, zhvillim profesional dhe një kuptim më të mirë të biznesit amerikan dhe kulturës së përgjithshme.

 

Plani i trajnimit përshkruan se çfarë do të bëjë pjesëmarrësi gjatë programit të tyre, çfarë aftësish do të mësojë, si do të zhvillohet shkëmbimi kulturor dhe si do të matet përparimi i pjesëmarrësit.

 

Plani duhet të përfshijë gjithashtu: informacion të detajuar në lidhje me:

  • Punëdhënësin amerikan,
  • Qëllimet dhe rezultatet e përcaktuara qartë të praktikës,
  • Fazat e trajnimit dhe zhvillimit profesional,
  • Lidhjet konkrete me fushën e studimit
  • Njohuritë e marra teorike, minimumi 32 orë punë në javë.

Informacione të hollësishme rreth planit të trajnimit mund të gjenden tek ambasada amerikane.

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

REZERVO NJË KONSULENCË

Plotësoni formularin dhe caktoni një konsulence me ekspertët tonë arsimor.

 

Rezervo

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message