WORLD EDUCATION FAIR

Panairi më i madh rreth studimeve jashtë vendit

Ne në Integral besojmë fuqishëm se misioni ynë është të ndihmojmë studentët të gjejnë pasionin e tyre për arsimin, qëllimet personale dhe rrugën profesionale në jetë, të cilat do ti çojne ata në krye të karrierës që ëndërrojnë.

 

World Education është panairi më i madh arsimor në Evropën Juglindsore, i cili për 20 vjet, synon të mbështesë misionin tonë duke sjellë së bashku institucionet arsimore dhe studentët aktualë dhe të ardhshëm dhe duke ofruar mundësinë për takime personale. 

 

Projekti bashkon më shumë se 300 institucione arsimore partnere në botë dhe bashkon më shumë se 100 ekspertë të cilët ofrojnë këshilla dhe mbështetje individuale falas në orientim dhe informacion në lidhje me mundësitë e zgjedhjeve së institucioneve arsimore jashtë vendit.

 

Duke organizuar panairin World Education, ne duam të ndërgjegjësojmë të rinjtë për mundësitë e shumta për arsim dhe trajnim që ofrojnë institucionet më të njohura evropiane dhe botërore. Shumë prej tyre ende nuk janë të vetëdijshëm se shkollat ​​dhe universitetet elitare të Evropës Perëndimore janë brenda mundësive të tyre.

2 Mars 2024, Tirane
Hotel Rogner, Bulevardi Dëshmorët e Kombit 9
 

19 Tetor 2024, Tirane
Hotel Rogner, Bulevardi Dëshmorët e Kombit 9

3 Mars 2024, Shkoder
Hotel Rozafa, Rruga Teuta

 

Zbuloni më shumë rreth WEF

Zbuloni më shumë rreth WEF

Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message