LAJME

Ekipi Integral vjen ne qytetin tend

Misioni i EDU MARATHON eshte te informoje te rinjte per mundesite e pafundme per arsimin e larte jashte vendit, ne institucione arsimore prestigjoze. Shpesh studentet nuk jane ne dijeni te ketyre mund...
22.09.2023 Lexo me shume

GIVEAWAY| Fitoni një test orientues karriere!

GIVEAWAY| Fitoni një test orientues karriere! Fituesit do të shpallen brenda 5 ditësh (08/21) – 25.08.2023) Përzgjedhje e rastësishme, 3 fitues Rregullat dhe Kusht...
21.08.2023 Lexo me shume

World-class Education: Shkollat e mesme pjesë e To...

Cardiff Sixth Form College, United Kingdom Kolegji Cardiff Sixth Form është shkolla e mesme më e mirë në MB për rezultatet e provimeve A-levels. Duke pranuar nx&e...
16.08.2023 Lexo me shume

APLIKIMET E HERSHME NË UNIVERSITETET JASHTË VENDIT

Aplikimi në një universitet jashtë vendit është një vendim shumë i rëndësishëm i cili kërkon kohë dhe informacionin e duhur. Disa nga hapat...
07.08.2023 Lexo me shume

Partneri më i ri i Integral: Ducere Global Busines...

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se së fundmi jemi bërë përfaqësues zyrtar të Ducere Global Business School – një shkollë globale biz...
07.07.2023 Lexo me shume

Shkollë e mesme Zvicerane me bursë ekskluzive Deri...

Regjistrimi Shtator 2023 / Janar 2024 Kolegji është i njohur për shkallën e tij 100% të suksesit në provimet e diplomës zvicerane dhe programet e forta dygjuhë...
13.06.2023 Lexo me shume

Europa - vendi ideal për një kamp veror për fëmijë...

Nga ana tjetër, në Europë ndodhen shkollat më elitare dhe Universitetet më prestigjoze të cilat ofrojnë mundësi të pafundme nga ana akademike. Për m&e...
08.06.2023 Lexo me shume

Bursë deri në 10,000 GBP - David Game College

Kolegji David Game është në kërkim të studentëve ndërkombëtarë më të mirë nga e gjithë bota për të marrë pjesë n&eu...
29.05.2023 Lexo me shume

Bursa deri në 75% për Abbey College in Malvern

Abbey College u themelua në vitin 1874 në një sipërfaqe prej 70 hektarësh në Malvern, dhe ofron arsimimin me cilësi të lartë dhe konvikt me një atmosf...
11.05.2023 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message