REGJISTROHUNI KËTU

WORK & TRAVEL USA 2021 - TASTE AMERICA, IT'S CLOSER THAN YOU THINK

WORK AND TRAVEL USA

Programi Work & Travel USA u jep mundësinë studentëve nga e gjithë bota të punojnë dhe të jetojnë në Amerikë gjatë pushimeve verore. Programi Work & Travel është hartuar nga Departamenti i Shteteve të Bashkuara në vitin 1961. Që atëherë, ky program është njohur si mënyra më e lehtë dhe më e sigurt për të provuar dhe realizuar endrrën amerikane si dhe per të punuar legalisht në SH.B.A. Pse?  

Sipas vizës J-1, programi Work & Travel siguron në mënyrë unike një leje pune që lejon studentët të jenë me shumë sesa thjesht turistë të zakonshëm në vend. Studentët në këtë program punojnë, udhëtojnë, eksplorojnë, fitojnë përvoja të reja, krijojnë miq të rinj dhe përjetojnë aventura fantastike! 

Gjatë programit Work & Travel USA, është e mundur të fitoni para të mjaftueshme për të mbuluar të gjitha shpenzimet paraprake për largimin tuaj drejt SH.B.A.,ndërsa pjesa tjetër e fitimeve mund te shfrytëzohet për udhëtime, aventura, shopping ose diçka tjetër.  

 

Regjistrohu këtu

Cmimi i programit Work & Travel i përcaktuar nga sponsori:

- 1490 USD

Tarifat dhe shpenzimet shtesë:

-SEVIS - 35 USD (i paguhet shtetit Amerikanë për Student and Exchange Visitor Information System)

-Tarifa e aplikimit për vizë - 160 USD (paguhet për Ambasadën Amerikane)

-Bileta e fluturimit (në varësi të destinacionit përfundimtar)

-Para xhepi - Shteti Amerikan rekomandon 1000 USD

Përse duhet të zgjidhni WORK & TRAVEL USA?

Përse duhet të zgjidhni Integral Educational Programs?

 • Integral group ka dërguar mbi 10,000 studentë në programin veror Work and Travel në Shtetet e Bashkuara
 • Ne kemi oferta të shkëlqyeshme për punë! Përveç kësaj, ne përpiqemi ta bëjmë më të lehtë për ju gjetjen e punëdhënësit më të mirë.
 • Konsulentet tanë jua lehtësojne të gjithë procesin e aplikimit.
 • Ne jemi në dispozicionin tuaj në maksimum! Ju zgjidhni mënyrën e komunikimit - telefonatë, mesazh, email, WhatsApp, Viber.
 • Ne kemi çmimin më të mirë për Work and Travel.
 • Të gjithë klientët tanë janë të siguruar gjatë programit.
 • Ne punojmë me dy sponsorët më të medhenj dhe të besueshëm për programin Work & Travel USA : InterExchange dhe CIEE

Kush mund të marrë pjesë në program?

Kushtet e pjesmarrjes në Work & Travel USA

 • Studentë Bachelor, studentë master të vitit të 1 të regjistruar në një program master 2 vjecar
 • Student me kohë të plotë në një universitet të akredituar
 • Studentë të moshës 18-29 vjeç
 • Studentë me të paktën një nivel mesatar të gjuhës angleze
 • Studentët që duan të zbulojnë kulturën dhe stilin e jetës amerikane

Cila është kohëzgjatja maksimale e programit Work and Travel USA?

Periudha maksimale në të cilën mund të qëndroni në Shtetet e Bashkuara është 4 muaj e gjysëm

 • 3 muaj e gjysëm është periudha maksimale e punës ( 1 Korrik - 15 Tetor )
 • 1 muaj është periudha maksimale për të vizituar vende si turist (15 Tetor - 15 Nëntor )
 • Këto afate nuk duhen shkelur në asnjë moment.

Para se të filloni paketimin, duhet të plotësoni hapat më poshtë.

Me të gjitha hapat e procesit të aplikimit ne jemi me ju.

Si ta filloni ëndrrën tuaj Amerikane?

 • Fillimisht rezervoni një konsulencë online në Whatsapp ose Skype me konsulenten tonë
 • Dërgoni me email një kopje të pasaportës tuaj dhe një vertetimi studenti
 • Ejani pranë zyrave tona për te filluar procesin e aplikimit  

Hapat e aplikimit

HAPI I PARË

Aplikoni për programin

HAPI I DYTË

Zgjidhni punëdhënësin

HAPI I TRETË

Intervista me punëdhënësin

HAPI I KATËRT 

Aplikimi për vizë

HAPI I PESTË 

Rezervoni fluturimin tuaj


HIDHNI HAPIN E PARE PER ENDRREN TUAJ AMERIKANE ME WORK & TRAVEL USA ! 

Regjistrohuni këtu ! 

Shërbimet që ofrojmë për programin Work & Tavel USA?

Taste America - It's closer than you think

➲ 24/7 Suport dhe Asistencë

Jemi pranë jush në cdo moment dhe cdo hap të procedures. 24 orë , 7 ditë të javës.


➲ Seanca Këshilluese

Orientim, trajnim dhe asistencë për jetesën dhe adaptimin me kulturën amerikane.


➲ Aplikim i shpejtë

Aplikim i thjeshtë dhe i shpejtë. Konsulencë paraprake përpara aplikmit. 


➲ Mundësi Punësimi

Mundësi të shumta për të zgjedhur punën që ju përshtatet dhe vendin që ju dëshironi të shkoni.


➲ Trajnim Profesional 

Nëse nuk jeni të sigurt në punën që do të bëni, mos u shqetësoni! Ju do të trajnoheni nga specialistët amerikanë.


➲ Siguri dhe kofidencialitet

Ne ju vlerësojmë ju dhe të dhënat tuaja. Ju garantojmë siguri të plotë për cdo të dhënë që do të na besoni.


➲ Siguracion Premium

Ju jeni gjithnjë të parët për ne! Brënda paketës sonë është i përfshirë edhe siguracioni i plotë premium 


➲ Rimbursim në shërbim

Nëse rast refuzimi vize, ne ju rimbursojmë tarifat e paguara sikundër është rënë dakort më parë nga të dyja palët.


✯ Programi Work and Travel ju ofron  

✯ Çfarë mund të punoj gjatë këtij programi?

➽ JOB PLACEMENT - ky opsion e bën më të lehtë për ju pjesmarrjen në këtë program dhe gjetjen e punëdhënësit. Me një nga agjensitë sponsorizuese ne ju lidhim me punëdhenësit të cilët kërkojnë punëmarrës J-1. 

Me një qasje të personalizuar, përpiqemi t'i ofrojmë secilit student një punëdhënës i cili do t'i plotësojë të gjitha kriteret e tij, qofshin pozicioni i punës, një mbikëqyrës, një rajon apo një shtet federal etj.  

Si pjesëmarrës në këtë program, ju mund të punoni në një ose më shumë pune sezonale , me student të tjerë ndërkombëtarë ose Amerikan. Punët zokonisht ndodhen në vënde të vogla turistike.

Veçantia e këtij programi është se ju ofron të drejta të barabarta me punëmarrësit amerikan, që do të thotë që do të paguheni në menyrë të drejtë dhe janë të punësuar ligjërisht nga çdo punëdhënës i cili punëson studentë J-1 në punë sezonale.  

✉ : xhensila@integral.al

☎ / Whatsapp: +355 69 40 40 901

Skype: Xheni IntegralAlb