LETËR MOTIVIMI

Me ndihmën tonë, shkruani letrën e motivimit më të mirë!

INFORMACION PËR KURSIN

INFORMACION PËR KURSIN

Letra e motivimit është një nga pjesët më të vështira të aplikimit në universitetet jashtë vendit. Jo për shkak të vëllimit të saj, por për shkak të përmbajtjes së saj, e cila është jashtëzakonisht e rëndësishme për universitetet. Gjatë procesit të përpunimit të aplikimit të kandidatit, 70% varet nga letra e motivimit, ndërsa 30% e tjera ndahet mes rezultateve të provimeve të gjuhës, diplomimit, diplomës dhe përvojës.

Qëllimi kryesor është që ju të shkruani letrën tuaj motivuese sa më mirë me ndihmën tonë. Me këshillat e konsulentëve arsimorë dhe krijimtarinë tuaj, jemi të sigurt se dyert e të gjitha universiteteve më të mira do të hapen për ju.

Çmimi i seminarit përfshin:

  • Njohja me rregullat e shkrimit të një letre motivuese
  • Diskutimet në grup për versionin e punës së letrës
  • Konsulenca individuale
  • Plotësimi i letrës me këshillën e një konsulenti arsimor

INFORMACION THEMELOR

Kohëzgjatja: 2-3 orë + punë e pavarur
Grupi: min. 3 deri në 8 persona
Datat: TBC
Çmimi: TBC
 

Pjesa e parë do të udhëhiqet nga konsulentët arsimorë të cilët do t'i udhëzojnë kandidatët se si dhe në çfarë mënyre të shkruajnë siç duhet një letër motivuese.

Bazuar në përvojën e tyre, konsulentët e Integral do t'i paralajmërojnë kandidatët për rregulla dhe kërkesa të veçanta kur shkruajnë një letër motivimi për çdo vend, universitet dhe program studimi.
Në materialet mësimore, krahas udhëzimeve, kandidatët mund të shohin edhe shembuj pozitivë dhe negativë të letrave motivuese, në mënyrë që ata të mund t'i dallojnë gabimet nga dora e parë dhe t'i shmangin ato kur shkruajnë letrën e tyre.

Megjithatë, këta janë vetëm shembuj shembuj që shërbejnë si udhëzime gjatë shkrimit. Ato NUK DUHET të kopjohen pasi çdo letër motivuese kalon përmes një kontrolli për plagjiaturë. Nëse zbulohet plagjiaturë, aplikacioni refuzohet dhe anulohet automatikisht.
Në pjesën e dytë, kandidatët përgatisin një plan shkrimi dhe paraqesin versionin e tyre të letrës.
 

Në një bisedë individuale me secilin kandidat, konsulenti arsimor i ndihmon studentët të vendosin:

  • Çfarë të hiqni dhe çfarë të përfshini në letër?
  • Si të formuloni përmbajtjen dhe argumentet tuaja?
  • Si të strukturoni një letër dhe të hiqni gabimet gramatikore?

Këshillim individual me një konsulent arsimor

Letra e krijuar në bashkëpunim me konsulentin arsimor është gati për redaktim përfundimtar. Kjo nënkupton përshtatje për çdo studim dhe universitet për të cilin kandidati ka vendosur të aplikojë.

Roli i konsulentit arsimor në përgatitjet përfundimtare është i madh sepse universitete të ndryshme kanë kërkesa dhe mundësi të ndryshme dhe vetë letra duhet të përshtatet me gjuhën angleze, e cila ndonjëherë mund të jetë një sfidë e madhe.

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message