RRETH NESH

Konsulenti Nr. 1 për edukimin tuaj jashtë vendit

 

Integral Educational Programs është agjencia më e madhe konsulente për edukimin jashtë vendit me më shumë se 30 vjet përvojë. 16 zyrat tona ndodhen në Shqipëri, Bullgari, Rumani, Slloveni, Serbi dhe Kroaci!

 

Integral ofron zgjidhje të përshtatura për nevojat dhe aftësitë individuale të çdo klienti. Misioni ynë është të bëjmë realitet ëndrrën e arsimit cilësor për këdo që dëshiron të zhvillohet akademikisht jashtë vendit. Përvoja, njohuritë dhe kontaktet tona shumëvjeçare në fushën e edukimit garantojnë një proces të përsosur aplikimi për studime jashte vendit.

 

Shërbimet tona mbulojnë të gjithë rrugëtimin akademik të klientëve tanë dhe ne i mbështesim ata në çdo hap. Me një numër të madh klientësh, nga kampet e verës që në moshë të vogël, te shkollat e mesme dhe kolegjet elitare për tu pranuar me tej në universitetet me elitare ne bote. Ne jemi gjithmonë të disponueshëm për klientët tanë!

 

Ne kemi partneritete me më shumë se 300 universitete në mbarë boten. Bashkëpunimi me ne lehtëson të gjithë procesin e aplikimit dhe u ofron klientëve tanë zbritje dhe bursa speciale. Integral ofron gjithashtu programin e shkëmbimit kulturor Work & Travel USA për studentët shqiptar. Me një eksperience disavjecare me këtë program, ne kemi berë realitet ëndrrën e shumë studentëve për të përjetuar Amerikën për 3.5 muaj gjatë verës.

 

Integral organizon panairin me te madh te edukimit World Education prej me shume se 20 vitesh tashme ne te gjithe zonen e ballkanit dhe europes juglindore. Cdo vit mbahen 2 panaire nje ne pranvere dhe nje ne vjeshte, ku perfaqesuesit e me shume se 50 institucioneve arsimore vijne personalisht ne Shqiperi per te takuar studentet shqiptar. 

 

Konsulentët e Integral janë ekspertë per programet e edukimit që ato mbulojnë dhe gjatë vitit marin pjesë ne konferenca edukimi jashtë vendit, vizitojnë personalisht kampuset e shkollave dhe universiteteve jashte vendit, marrin pjesë në trajnime të ndryshme dhe janë gjatë gjithë kohës në ndjekje të informacioneve të reja rreth arsimit.

INTEGRAL NË NUMRA

30

VITE EKSPERIENCE

16

ZYRA NË 6 VENDE

300+

PARTNERË NË MË SHUMË SE 25 SHTETE

18000+

KLIENTË TË KËNAQUR

ARSIMI JASHTË VENDIT

PROGRAMET

UNIVERSITETE JASHTË VENDIT
UNIVERSITETE JASHTË VENDIT

Gjithçka në lidhje me universitetet jashtë vendit - përzgjedhje, përgatitje, aplikim.

Lexo me shume
SHKOLLA TË MESME JASHTË VENDIT
SHKOLLA TË MESME JASHTË VENDIT

Arsim me cilësi të lartë dhe diploma të njohura ndërkombëtarisht në kolegje elitare.

Lexo me shume
KAMPE VERORE JASHTË VENDIT
KAMPE VERORE JASHTË VENDIT

Kurse dhe kampe gjuhësore në 25 vende - mësimi i një gjuhe përmes një përvoje unike.

Lexo me shume
KURSET PERGATITORE
KURSET PERGATITORE

Kurse, teste, trajnime- zgjidhje profesionale për një aplikim të suksesshëm!

Lexo me shume
WORK AND TRAVEL USA
WORK AND TRAVEL USA

Mënyra më e lehtë për të punuar dhe për të udhëtuar në Amerikë është përmes programit veror të shkëmbimeve kulturore.

Lexo me shume
WORLD EDUCATION FAIR
WORLD EDUCATION FAIR

Gjithçka rreth arsimit jashtë vendit në panairin më të madh të edukimit në rajon. 

Lexo me shume

CERTIFIKA

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message