KURSE GJUHE JASHTË VENDIT PËR TË RINJ DHE TË RRITUR

Gjeni kursin tuaj ideal të gjuhës së huaj

Një shumëllojshmëri e gjerë kursesh gjuhe jashtë vendit për të rritur dhe të rinj të pavarur 16+ vjeç, të ofruara gjatë gjithë vitit. Ato karakterizohen nga fakti se shkollat këtu fokusohen në mësimin në klasë dhe çmimi i ofertave nuk përfshin gjithmonë aktivitete dhe ekskursione shtesë. Duke qenë se këto kurse mbahen kryesisht në qytete të mëdha në vendet e njohura turistike, nxënësit mund të zhyten plotësisht në dinamikën dhe mjedisin sipas ritmit, interesave dhe dëshirave të tyre individuale.

 

Ofrohen në një format trajnimi bazë dhe intensiv, ku përparësia kryesore është fleksibiliteti i madh në raport me nevojat dhe preferencat e studentit, me mundësinë e zhvillimit të kurseve individuale sipas dëshirës.

LLOJET E KURSEVE PËR TË RINJ DHE TË RRITUR

Kurse për adoleshentë (16-18 vjeç)

Në botën moderne dhe dinamike të komunikimit, transportit dhe teknologjisë, gjithnjë e më shumë adoleshentë preferojnë të zbulojnë destinacione të reja në mënyrë të pavarur, pa mbikëqyrje të vazhdueshme dhe orar të përcaktuar. 

Në këtë lloj kursi, ata kanë një program të organizuar të aktiviteteve jashtëshkollore për vetëm një pjesë të qëndrimit të tyre, i cili përfshin vizita turistike, udhëtime ditore, aktivitete sportive. Kjo u jep atyre shumë kohë të lirë, të cilën ata mund të zgjedhin se si ta kalojnë sipas preferencave dhe ideve të tyre personale.

Përgatitja për provimin tuaj të certifikatës së gjuhës

Nëse ju nevojitet IELTS 6.5 për të aplikuar në universitet ose dëshironi të provoni nivelin tuaj të gjuhës për një CV më mbresëlënëse, përgatitja për një provim certifikimi në vendin ku flitet në të vërtetë gjuha mund të përmirësojë ndjeshëm rezultatet tuaja dhe të përshpejtojë përgatitjen tuaj cilësore. 

Kurset e akredituara ndërkombëtarisht që ne ofrojmë do t'ju ndihmojnë të mësoni teknikat e nevojshme të provimit, të njiheni me strukturën e provimit dhe të zhvilloni ndjeshëm njohuritë tuaja gramatikore përmes shembujve dhe ushtrimeve të shumta. Në të njëjtën kohë, ju keni mundësinë të përmirësoni rrjedhshmërinë dhe të kuptuarit përmes praktikës në jetën reale. Është mënyra e përsosur për t'u përgatitur në një periudhë të shkurtër kohore, pa marrë parasysh se cilën certifikatë jeni duke ndjekur - IELTS, TOEFL, Cambridge, DELE, TestDaf, ÖSD, SIELE, SAT, CELI, TCF. Është një mit i zakonshëm që kur arrin moshën madhore është tepër vonë për të mësuar një gjuhë të huaj. Përkundrazi, studime të shumta vërtetojnë se një person ka aftësinë për të ushtruar dhe zhvilluar aftësinë e tij/saj gjuhësore edhe në një moshë më të madhe.

Kurse profesionale

Përmirësimi i aftësive gjuhësore në drejtimin e zgjedhur të karrierës së tyre ka një sërë përfitimesh - për komunikim më të lehtë në punën me kolegët, klientët dhe partnerët, për përmirësimin e njohurive të tyre duke perceptuar lehtësisht literaturën dhe materialet e tjera, ose për të fituar përgjithësisht pavarësi, besim dhe përshtatshmëri më të madhe.

Pavarësisht nëse jeni i specializuar në drejtësi, mjekësi, biznes ose aviacion, partnerët tanë ofrojnë një sërë kursesh të fokusuara në përmirësimin e aftësive gjuhësore në fusha specifike profesionale. Këto udhëhiqen nga mësues të kualifikuar, të organizuar në grupe të vogla dhe të ofruara gjatë gjithë vitit. 

Kurset e gjuhës jashtë vendit për të rritur

Kurset e gjuhës jashtë vendit për të rritur janë një mundësi e mrekullueshme për të kombinuar një eksperiencë turistike dhe arsimore tërësisht sipas preferencave dhe aftësive personale. Në këtë mënyrë, kursi e pasuron udhëtimin tuaj me mundësinë për të kuptuar më mirë abjentin që ju rrethon.

GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha angleze

Gjuha gjermane

Gjuha spanjolle

Gjuha franceze

Gjuha italiane

SHTETE

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message