KAMPE VERORE NË ANGLI

Anglishtja në vendin e Shekspirit dhe futbollit

Një urë lidhëse midis traditës dhe inovacionit, Anglia renditet vazhdimisht ndër vendet më të vizituara në botë. Vendi bashkon trashëgiminë historike shekullore, peizazhe të jashtëzakonshme natyrore, festivale muzikore dhe ngjarje sportive në një vend. Ishulli është destinacioni ideal për adhuruesit e zakoneve të lashta, tendencave moderne kulturore dhe bukurisë së gjuhës së Shekspirit. Në qendrat prestigjioze akademike si Kembrixh dhe Oksford, studentët mund të përjetojnë anglishten autentike ndërsa ndërveprojnë me miq të rinj nga e gjithë bota. Sigurisht që kërkesat për kampe verore ne Londer janë të shumta dhe Integral ofron shumë mundësi zgjedhjeje.

GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha angleze

DESTINACIONET NË ANGLI

DESTINACIONET

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message