Konsulenti nr 1 per edukimin tuaj jashte vendit

News

06.02.2023

AUBG OPEN HOUSE: PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË!

AUBG OPEN HOUSE: PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË! American University in Bulgaria, është një universitet privat në Blagoevgrad, Bullgari. AUBG është shpallur universiteti më i mirë Bullgar në Administrim Biznesi, Studime Evropiane, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare. Ndërsa me programet e Ekonomisë, Shkencave Kompjuterike dhe Sistemeve të Informacionit,[...] Lexo me shume
20.01.2023

Nord Anglia Education vjen ne Tirane - 24 Shkurt!

Kurset e gjuhës dhe shkollat e mesme jashtë vendit janë hapat e pare te femijeve tuaj drejt nje te ardhme te ndritur ne universitetet me te mire ne bote dhe nje karriere te shquar! Shkollat ​​e mesme jashtë vendit ofrojnë një avantazh konkurrues për të diplomuarit e tyre si në aplikimin në universitetet më të[...] Lexo me shume
19.01.2023

Përjetoni ekpersiencën e Swiss Education Group – ne ju çojmë në Zvicër!

Dëshironi të studioni hoteleri turizëm , apo menaxhim biznes jashtë vendit! Dëshironi që përvec studimeve të jeni pjesë e shkollave më në zë të hoteleri turizmit ! Keni pasion gatimin apo kateringun? Jeni të interesuar për turizëm dhe industrinë e hotelerisë? Dëshironi të punoni në pozicione të larta drejtuese në të ardhmen? Përjetoni  ekpersiencën e[...] Lexo me shume
19.01.2023

Swiss Education Group, lider për studimet jashtë vendit në sektorin e turizmit dhe mikpritjes!

Swiss Education Group (SEG) është institucioni më I madh arsimor privat në Zvicër. SEG aktualisht operon 4 nga shkollat më të mira të mikpritjes në botë dhe ka më shumë se 6,000 studentë të regjistruar në programet e tyre. Me afro 40 vjet përvojë në edukimin e mikpritjes, biznesit dhe artit të kuzhinës, ata janë[...] Lexo me shume

Shkarko falas katalogun!

Shkarko tani