REGJISTRIMI NË KAMP VEROR

Sherbimet e Integral per tu regjistruar ne nje shkolle verore dhe kamp veror per femije

REGJISTRIMI NË KAMP VEROR

01. KONSULENCA FILLESTARE

  • Ju do të diskutoni qëllimet, nevojat, preferencat dhe opsionet tuaja me konsulentin tuaj personal të edukimit, pavarësisht nëse po planifikoni një udhëtim për veten ose fëmijën tuaj. Do të merrni një listë të plotë të propozimeve për kurse dhe programe me parametra specifikë, si dhe rekomandime se cilat do të ishin më të përshtatshmet.

02. ZGJEDHJA DHE KONFIRMIMI I PROGRAMIT

  • Konsulenti juaj do të kujdeset për të gjitha hapat e aplikimit dhe të gjithë komunikimin me kampin ose shkollën verore të zgjedhur nga ju.

03. PËRGATITJA PER SHKOLLEN VERORE

  • Ju do të merrni udhëzime të plota dhe një “travel-kit” me informacione për përgatitjen para nisjes, udhëtimin, qëndrimin jashtë vendit dhe kthimin në Shqipëri.

04. ORGANIZIMI I UDHËTIMIT

  • Duke ditur në detaje specifikat e udhëtimit jashtë vendit si për të rritur ashtu edhe për fëmijë, ne ju informojmë plotësisht rreth procesit.

05. PLANI PËR ZHVILLIMIN NË TË ARDHMEN

  • Bazuar në përshtypjet tuaja nga udhëtimi fundit dhe qëllimet tuaja të ardhshme personale arsimore, konsulentët tanë do t'ju ndihmojnë të zhvilloni një plan gjithëpërfshirës për t'i arritur ato.

PSE TË ZGJIDHNI INTEGRAL?

Formula e suksesit me konsulentët e arsimit profesional nga Integral

NJË LARMISHMËRI PROGRAMESH
NJË LARMISHMËRI PROGRAMESH

Mbi 300 shkolla verore për të gjitha moshat. 7 gjuhë, në mbi 25 vende, me opsione për programe të ndryshme, nivele gjuhësore, akomodim dhe mjedis sipas preferencave të klientit.

MBËSHTETJE NGA EKSPERTË DHE QASJE PERSONALE
MBËSHTETJE NGA EKSPERTË DHE QASJE PERSONALE

Ne kujdesemi për secilin student individualisht - nga zgjedhja e shtetit, vendndodhjes dhe programit më të përshtatshëm, te përgatitja dhe organizimi i udhëtimit, mbështetja gjatë kampit dhe pas tij.

JO TARIFA TË FSHEHURA APO KOSTO SHTESË
JO TARIFA TË FSHEHURA APO KOSTO SHTESË

Si konsulenti nr.1 për arsimin jashtë vendit, Integral negocion me sukses me shkollat verore kushte të favorshme për klientët e saj. Cmimet janë të percaktuara që në fillim në kontratën e paraqitur klientit.

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message