MyUniChoices

Gjeni karrierën dhe studimet tuaja ideale dhe krijoni një vizion për të ardhmen tuaj

MyUniChoices

MyUniChoices

A është koha të vendosni për universitetin ku do të studioni?

Në Britaninë e Madhe ka mbi 50,000 programe studimi në mbi 160 universitete dhe zgjedhja e universitetit të duhur për ju mund të jetë një sfidë. Pra, testi MyUniChoices i projektuar nga Cambridge Occupational Analysts, platforma numër 1 në UK për studentët që mund të thjeshtojë vendimin kompleks për të zgjedhur programin e duhur të diplomës.

Në varësi të përgjigjeve tuaja, ata kërkojnë kurset më të përshtatshme nga mbi 60,000 opsione të mësuara në anglisht të ofruara nga mbi 800 institucione në Evropë dhe Kanada.

INFORMACIONI THEMELOR

ÇMIMI: 60 EUR
(*50 euro çmim special deri më 15 janar 2024)
KOHËZGJATJA: 40 minuta
MOSHA: 16-18 vjeç
Në çmim përfshihen:
- Testim
- Merrni rezultatet me shkrim
- Interpretimi i rezultateve së bashku me konsulentët e arsimit
- Konsulencën për aplikimet në universitete ose shkolla 

 

Nga çfarë përbëhet testi MyCareerChoices?

  • 150 pyetje rreth interesave tuaja
  • Situata aktuale akademike
  • Lëndët që synoni t'i thelloni/mbështesni në provimin e Baccalaureat.

MyUniChoices analizon interesat e studentit dhe ofron një listë të fushave të studimit dhe karrierës, kurseve dhe institucioneve të përshtatshme për të, e bën atë të kuptojë kërkesat e çdo fushe dhe sugjeron opsione të zbatueshme, duke përfshirë opsione që i riu nuk do t'i kishte marrë parasysh ose nuk i merr parasysh. dinë për ekzistencën e tyre. Gjithashtu, testi i ndihmon nxënësit të kërkojnë informacione përkatëse për procesin e vendimmarrjes.

Si mund t'i marr rezultatet e testit MyCareerPath?

Komentet e ofruara nga MyUniChoices janë në formën e një dokumenti PDF që është përafërsisht 32 faqe (të cilat ofrojnë një sërë fushash për të cilat specifikohet shkalla e interesit dhe përputhshmëria e studentit me to, një seksion me rekomandime për përmirësimin e aftësive), një libër pune dhe një aplikacion (i cili mund të aksesohet nga pajisje të ndryshme), të cilat përfshijnë: një listë me 6-8 fushat e para të specializuara, kurse, institucione dhe universitete, formularë analizash për kurse dhe faqe interneti, ndër shumë burime të tjera të dobishme.

Përveç kësaj, një konsulent arsimor Integral do të shpjegojë rezultatin e testit dhe do të ndihmojë kandidatin të zgjedhë fushën e duhur që do të studiohet në universitet.

Për kë është testi MyCareerPath?
Për kë është testi MyCareerPath?

Testi është i dedikuar për nxënësit e klasës së 12-të. Njëkohësisht mund të bëhet edhe nga nxënësit në fund të klasës së 11-të.

Sa kohë zgjat testi?
Sa kohë zgjat testi?

Marrja e testit zgjat mesatarisht 40 minuta.

Sa kushton?
Sa kushton?

Çmimi i paketës MyUniChoices: 60 EUR

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.
 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message