KAMPE VERORE JASHTË VENDIT PËR FËMIJË

Kampe verore ne Angli, ne Gjermani dhe gjithcka qe duhet te dini per shkollat verore jashte Shqiperise

ME TEPËR SE NJË KURS GJUHE APO KAMP

Një shkolle verore jashtë Shqiperise sjell njohuri, përvojë të dobishme dhe gëzimin natyror të komunikimit në një gjuhë të huaj në një atmosferë të relaksuar dhe miqësore. Të magjepsur nga argëtimi, zbulimet dhe njohuritë e reja të ndryshme, pjesmarresit e kampeve verore per femije praktikojnë spontanisht të gjitha aftësitë e tyre dhe mësojnë përmes komunikimit. Formati i shkollave verore është efektiv sepse perceptimi në përvojën praktike është shumë afër kushteve në të cilat njeriu mëson gjuhën e tij amtare në moshë të re.

CILIN KAMP VEROR DUHET TË ZGJIDHNI?

KAMPE VERORE INDIVIDUALE

 • Fleksibilitet në zgjedhjen e periudhës dhe kohëzgjatjes së kursit
 • Një shumëllojshmëri destinacionesh në mbi 20 vende për kurse nga niveli fillestar në nivel të avancuar me intensitet ose fokus të ndryshëm studimi
 • Opsione të ndryshme akomodimi - me një familje pritëse, hotel, konvikt, etj.
 • Mundësia e një programi të profilizuar që ndërthur studimin e një gjuhe me sportin e preferuar ose ushtrimin e një hobi
 • Të jetosh dhe të komunikosh me studentë të kombësive të tjera, pa tundimin për të folur shqip, është një kusht për përparim edhe më të shpejtë në gjuhën e re.
 • Përfshirja në një mjedis tipik shkollor apo studentor për të rinjtë

OFERTA GRUPI - KAMPE VERORE

 • Një opsion i rekomanduar për më të vegjëlit, jo të pavarur ose fillestarë të gjuhëve të huaja
 • Një periudhë fikse dy javore në kampet verore ne Angli ose në një shtet të përzgjedhur në Europë.
 • Një drejtues me përvojë nga Shqipëria i cili shoqëron, udhëzon dhe kujdeset për rreth 12 studentë gjatë udhëtimit dhe gjatë gjithë qëndrimit.
 • Transferta e organizuar në grup, në mbërritje dhe nisje
 • Shpërndarja e studentëve shqipëtarë me studentë të tjerë ndërkombëtarë në grupe të ndara sipas nivelit dhe moshës për klasat e trajnimit gjuhësor
 • Program i planifikuar dhe i pasur me ekskursione dhe argëtim sportiv
 • Aftësia për t'u vetëorganizuar me udhëheqësin e grupit për vizita shtesë në atraksionet lokale
Ofertat ne grup - kampe verore
GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha angleze

Gjuha gjermane

Gjuhe franceze

Gjuha spanjolle

Gjuha italiane

SHTETE

ÇFARË ËSHTË E RËNDËSISHME TË DIHET?

Konviktet janë akomodimi i preferuar për studentët që dëshirojnë të jetojnë me bashkëmoshatarët e tyre. Ato janë të përshtatshme edhe për nxënës deri në 12 vjeç pasi ofrojnë mbikëqyrje të vazhdueshme dhe ndodhen afër shkollës. Ky lloj akomodimi është tipik për pushime me aktivitete jashtëshkollore të organizuara çdo ditë dhe me ushqim dhe fjetje të ofruar për studentët.

Nëse dëshironi që fëmija juaj të njohë sa më mirë kulturat e tjera dhe ju pëlqen atmosfera në shtëpi, atëherë qëndrimi me një familje vendase është një mundësi e shkëlqyer. Të gjithë familjet pritëse me të cilët punojnë partnerët tanë janë zgjedhur me kujdes dhe mund t'ju prezantohen paraprakisht. Qëllimi i tyre është që ta bëjnë fëmijën tuaj të ndihet si në shtëpinë tuaj që në momentin e mbërritjes. Ky akomodim është i përshtatshëm për studentë më të pavarur, pasi më të rinjtë mund të kenë nevojë të shoqërohen në shkollë/kamp. Zakonisht duhen rreth 20-60 minuta për të udhetuar nga akomodimi ne shkollë.

Koha jashtë aktiviteteve kurrikulare dhe aktiviteteve të organizuara mund të kalohet duke u argëtuar me fëmijët e tjerë në kamp. Kjo është një mundësi për të praktikuar gjuhën e huaj, për ta zotëruar atë më lirshëm dhe për të mësuar realisht përmes përvojës aktive.

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message