REZULTATET PËRFSHIJNË "Kurse Përgatitore"

GIVEAWAY| Fitoni një test orientues karriere!

GIVEAWAY| Fitoni një test orientues karriere! Fituesit do të shpallen brenda 5 ditësh (08/21) – 25.08.2023) Përzgjedhje e rastësishme, 3 fitues Rregullat dhe Kusht...
21.08.2023 Lexo me shume

Pse është i rëndësishëm orientimi profesional për...

Çfarë programi të studiosh? Kjo pyetje po bëhet gjithnjë e më shumë në fazat e para të arsimit të shkollës së mesme. Dhe përgjigja e...
06.09.2022 Lexo me shume

Si të shkruani një letër të suksesshme motivimi?

Aplikimi në universitete jashtë vendit kalon në disa faza, duke filluar nga pyetjet e shumta për takimin e parë me një konsulent arsimor dhe duke përfunduar me prani...
22.07.2022 Lexo me shume

Çfarë duhet të studioni pas shkollës së mesme?

Janë tepër të rëndësishëm kur bëhet fjala për studime jashtë vendit pasi ndihmojnë studentët të zgjedhin universitetet më të mira...
15.07.2022 Lexo me shume

Testi më i mirë për orientimin e karrierës

Cilat janë pikat e forta që ju keni ? Si lidhen ato me interesat tuaja ? Të njiheni me aftësitë tuaja më të mira është një avantazh. Zbulo më shu...
21.04.2021 Lexo me shume

Programi A-levels online

“Harrow School Online” është një shkollë e vendosur në veri-perëndim të Londrës e cila ofron programin e studimit A-levels online në kurrikul&e...
02.07.2020 Lexo me shume

Zhvillimet lidhur me studimet jashtë vendit në kon...

Zyra e këshillimit arsimor Integral Educational Programs transmeton në mënyrë periodike informacionin më të fundit mbi zhvillimet lidhur me studimet jashtë vendit. K...
14.06.2020 Lexo me shume

Përmirsoni aftësitë tuaja gjuhësore dhe akademike...

Në këtë botë gjithnjë në ndryshim, procesi arsimor nuk ka qenë kurrë më i rëndësishëm për studentët sesa tani. Shumë student...
20.04.2020 Lexo me shume

Certifikohu nga shtëpia - TOEFL iBT Special Home E...

Duke marrë parasysh situatën e krijuar në të gjithë botën nga COVID-19, çdo institucion është duke përshtatur shërbimet e tyre. Aplikimet p&eum...
15.04.2020 Lexo me shume

Avantazhet e kurseve online në një mjedis ndërkomb...

Duke qenë të vetëdijshëm për gjithcka që po ndodh rreth nesh në këtë periudhë dhe vecanërisht tani që po kalojmë pjesën më t&...
03.04.2020 Lexo me shume

Centigrade - testi i orientimit profesional

➤ Preview (Për nxënësit e moshës: 14-17 vjec) Testi Preview i ndihmon studentët të identifikojnë fushat dhe programet e përshtatshme për ta, të zbulo...
06.02.2019 Lexo me shume

Centigrade nga Cambridge Occupational Analysts- te...

Centigrade iu ndihmon të zbuloni fushën e duhur të studimit! Për herë të parë në Shqipëri ju mund të testoni nëpërmjet testit Centigrade n&...
24.01.2018 Lexo me shume

Filluan rregjistrimet per fillimin e vitit shkollo...

Filluan rregjistrimet per fillimin e vitit shkollor ne BRITANIKA!!!   Viti i ri fillon dhe me cmime me OFERTA !!! Per femije cmimet fillojne nga 13 000 lek per nivel deri ne 16 000 lek per niv...
10.08.2017 Lexo me shume

Happy Hour ne Britanika

Happy Hour Oferta me e re e kurseve per gjuhen angleze!!! Kurset me 50 % off ose me shume per te gjitha nivelet nga A1 ne B2. Happy Hour ne Britanika eshte ne orarin e paradites 10:30 – 12:00...
10.08.2017 Lexo me shume

Te apasionuar pas letersise britanike 2013

Nga Britania e Madhe ky artist vjen ne kete ekspozite me disa nga librat me karakter artistik dhe ne dizajn dhe do te jene me te prekshem se asnjehere me pare per publikun shqiptar duke krijuar ndikim...
10.08.2017 Lexo me shume

Vizita e nje miku te mire ne BRITANIKA!!

Profesori i nderuar, Vincent Smidowicz, me nje pervoje prej 30 vitesh ne mesimdhenien e gjuhes angleze do te jete ne Britanika nga datat 19- 21 Janar. Profesori eshte me nje eksperience te gjate ne m...
10.08.2017 Lexo me shume

Super ofertë për kampet verore ne UK

Për të gjitha rregjistrimet në Earlcliffe, shkolla ofron 20 % ulje.   Për të gjithë ata që kanë vendosur tani për një kamp veror Shkolla ka dy...
10.08.2017 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message