OPSIONET DHE CMIMET E WORK AND TRAVEL USA

Zgjidhni midis opsioneve Placement dhe Self-Arrange

KRITERET PER WORK AND TRAVEL

NË PROGRAM MUND TË MARRIN PJESË:

Të gjithë studentët me kohë të plotë në një universitet të akredituar nga mosha 18 deri në 27 vjec dhe me një nivel mesatar të gjuhës angleze. 

PUNET Work & Travel

Me ndihmën e agjensive tona partnere, ne do të gjejmë punedhënësin perfekt per ju!

Opsioni i sigurimit të punës nga Integral "Placement" e bën shumë më të thjeshtë pjesëmarrjen tuaj në këtë program. Nëpërmjet një prej agjencive tona sponsorizuese në Amerike, ne ju lidhim me punëdhënësit amerikanë në të gjithë Ameriken që kërkojnë punonjës me vizë J-1 për një numër pozicionesh pune. Me një qasje të personalizuar, ne përpiqemi t'i ofrojmë çdo studenti një punëdhënës i cili do të plotësojë të gjitha kërkesat e tij si pozicioni i punës, orari i dëshiruar, rajoni, shteti amerikan etj. 

Sigurimi i punës personalisht "SELF-ARRANGE"

Keni tashmë një ofertë pune?

Fantastike! Jeni gati të regjistroheni për opsionin e programit SELF-ARRANGE. Ky opsion ju lejon të shpenzoni më pak, por në të njëjtën kohë nuk përfshin ndihmën tonë në gjetjen e punëdhënësit. Pasi të na sillni ofertën e punës, ne ju regjistrojmë në program dhe fillojmë procesin e miratimit të ofertës.
Shënim: ju lutemi vini re se ky proces zgjat të paktën 12 ditë pune!

SIGURACION për Work & Travel

Insurance with full guarantee

 • Sigurimi për arsye personale;
 • Siguri shtesë përpara largimit në një program; 
 • Rimbursimi në rast refuzimi të vizës J-1; 

Kostoja e sigurimit: 150 dollarë


Sigurim shëndetësor 

 • Sigurimi shëndetësor është i përfshirë në çmimin e programit; 
 • Kushtet e sigurimit shëndetësor të përcaktuara nga agjencia sponsorizuese; 
 • Përpara nisjes për në Amerike, pjesëmarrësi do të marrë një policë sigurimi për ta përdorur për kohëzgjatjen e programit.

WORK AND TRAVEL USA

It's closer than you think!

Çmimi e programit "Work and Travel":

Self-arranged:

Cmimi promocional i vlefshem deri ne 24 Dhjetor 2023! Pas kesaj date aplikohet cmimi i ri!

1490 USD E vlefshme deri ne Mars 2024
1390 USD E vlefshme deri ne 20 Dhjetor 2023

Fantastike! Jeni gati të regjistroheni për opsionin e programit SELF-ARRANGE. Ky opsion ju lejon të shpenzoni më pak, por në të njëjtën kohë nuk përfshin ndihmën tonë në gjetjen e punëdhënësit. Pasi të na sillni ofertën e punës, ne ju regjistrojmë në program dhe fillojmë procesin e miratimit të ofertës.
Shënim: ju lutemi vini re se ky proces zgjat të paktën 12 ditë pune!

Pre-arranged:

Cmimi promocional i vlefshem deri ne 24 Dhjetor 2023! Pas kesaj date aplikohet cmimi i ri!

1790 USD E vlefshme deri ne Mars 2024
1690 USD E vlefshme deri ne 20 Dhjetor 2023

Çmimi i programit përfshin sigurimin shëndetësor për kohëzgjatjen e programit. Çmimi i programit nuk përfshin tarifën SEVIS 35 USD (i paguhet shtetit Amerikanë për Student and Exchange Visitor Information System)
Biletën e avionit, akomodimin dhe tarifën e aplikimit për vizë - 185 USD (paguhet për Ambasadën Amerikane)

OPSIONET E PAGESAVE

PAGESA NËPËRMJET BANKËS

Programi mund të paguhet nëpërmjet tranfertave bankare në shumën e plotë ose të ndarë në 2 keste, depozita prej 300 USD plus shuma e mbetur nga tarifa totale.

DOKUMENTA

Gjithashtu, në takimin e parë do t'ju prezantojmë dokumentet që ju nevojiten për t'u regjistruar në program.

Një ofertë pune, Job Offer ose JOF është një dokument që përmban informacione rreth punëdhënësit amerikan, punësimit dhe kushteve të punës, akomodimit dhe rrethanave dhe kushteve në të cilat pranoni punësimin. Ju do të merrni një ofertë pune pas një interviste të suksesshme në Skype.

 

Formulari DS-2019 është një dokument i lëshuar për një pjesëmarrës të programit, në mënyrë që ata të mund të marrin pjesë në program, të hyjnë në SHBA, të punojnë legalisht dhe të aplikojnë për një vizë J-1. Datat në formularin DS-2019 tregojnë periudhën kohore gjatë së cilës pjesëmarrësi lejohet të punojë ligjërisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, domethënë fillimi dhe mbarimi i periudhës së punës, dhe përcaktohet në bazë të datave të treguara në ofertë pune.

SSN është një numër identifikimi në pronësi të një punonjësi ligjor dhe tatimpagues në SHBA. Me vizën J-1, të gjithë pjesëmarrësit e programit marrin SSN-në ​​e tyre.

KUSHTET WORK AND TRAVEL

Ne e dimë se angazhimi juaj në universitet vjen i pari. Mos u shqetëso!

Procesi i aplikimit nuk do t'ju marrë shumë nga koha juaj. Pothuajse të gjitha hapat e aplikimit janë dixhitalizuar dhe me ndihmën tonë do të gjeni punëdhënësin perfekt për verën tuaj në Amerikë!
 

KONSULENCA

 • Njihuni me programin dhe ofertën tonë - do të dëshironit të takoheshit personalisht apo do të preferonit një telefonatë ose Skype? Zgjedhja juaj!

GJETJA E NJË PUNËDHËNËSI AMERIKAN

 • Programi ju lejon të aplikoni për oferta të garantuara pune nëpërmjet sponsorëve tanë, opsionet e sigurimit të punës nga Integral ""pre-arranged"" ose të gjeni punën tuaj përmes opsionit ""self-arrange"", sigurimi i punës personalisht.
 • Intervista Skype me punëdhënësin e ardhshëm (programi self-arrange) , një mundësi e shkëlqyer për t'u njohur me njëri-tjetrin.
 • Oferta e Punës Work and Travel - është një dokument që përmban informacione për punëdhënësin amerikan, kushtet e punësimit dhe punës, akomodimin dhe termat dhe kushtet sipas të cilave pranoni një punë. Do të merrni një ofertë pune pas një interviste të suksesshme në Skype.

DOKUMENTACIONI

 • Mbledhja e dokumentacionit
  Për të shkuar në Amerikë, duhet të siguroni:
  - një kopje të kartës së identitetit;
  - një kopje të pasaportës suaj;
  - një transkript notash dhe/ose transkript të studimeve.
  -nje vertetim studenti leshuar nga universiteti juaj

 

 • Lëshimi i lejes së punës - DS-2019
  DS-2019 është një formular i lëshuar nga agjencia sponsorizuese për pjesëmarrësit e programit në mënyrë që ata të mund të marrin pjesë në program, të hyjnë në Amerike, të punojnë legalisht dhe të aplikojnë për një vizë J-1. Të dhënat në formularin DS-2019 tregojnë periudhën kohore që pjesëmarrësit i lejohet të punojë ligjërisht në Amerike, d.m.th., fillimi dhe përfundimi i punës, dhe përcaktohet në bazë të të dhënave të treguara në ofertën e punësimit.
   
 • Intervista për vizë:
  Pasi ofrohet një ofertë pune dhe leje pune, hapi tjetër përfshin përgatitjet për një intervistë për vizën J1 në Ambasadën Amerikane.
  Kjo është edhe pjesa më stresuese e aplikimit për kandidatët e programit. Ne jemi këtu për ta bërë më të lehtë dhe për t'ju ndihmuar të rregulloni datën dhe orën tuaj të intervistës! 

UDHËTIM

 • Blerja e një bilete avioni
  Blerja e një bilete avioni: Në zyrën tonë mund të merrni informacion të detajuar në lidhje me biletat e avionit dhe aeroportet më të afërta ndërkombëtare për të udhëtuar. Eshtë shumë e rëndësishme të qëndroni në kontakt me punëdhënësit tuaj dhe t'i informoni ata për marrjen e vizës dhe për datat e udhëtimit tuaj. Përveç kësaj, ju do të ndiqni orientimin e detyrueshëm online të përgatitur nga organizata sponsorizuese. Orientimi ju prezanton me të gjitha hapat për të shkuar në Amerike dhe ju jep këshilla të dobishme se si të përfitoni nga të gjitha anët pozitive të programit dhe të kaloni një verë të paharrueshme.
 • Udhëtim
  Planet tuaja të punës dhe udhëtimit janë pothuajse të përfunduara. Ju duhet të shijoni dhe të përfitoni nga të gjitha mundësitë e Work and Travel USA! Dhe ne jemi këtu për ju si para dhe gjatë programit.

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një nga konsulentët tanë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message