KURS PËRGATITOR INTENSIV IELTS

Trajnim intensiv i profilizuar në grupe të vogla

KURS PËRGATITOR INTENSIV IELTS

KURS PËRGATITOR INTENSIV IELTS

Një nivel i mirë akademik në gjuhën angleze është një nga kushtet më të rëndësishme për aplikimin tuaj për të studiuar jashtë vendit. Të gjithë universitetet që ofrojnë programe në gjuhën angleze kërkojnë një çertifikim ndërkombëtar të gjuhës angleze, siç është IELTS.
 

Kursi jonë përgatitor i IELTS vjen në formatin intensiv për të gjithë studentët që dëshirojnë të arrijnë rezultate maksimale në këtë test në një kohë të shkurtër duke simuluar formatin e provimit zyrtar në mënyrë që të përvetësoni teknikat e duhura për të arritur rezultatin e nevojshëm.
 

Kursi zhvillohet nga mësues ekspertë që kanë njohuri mbi testin dhe është veçanërisht për ata studentë që dëshirojnë të studiojnë jashtë vendit për një program Bachelor apo Master dhe u kërkohet një rezultat i përgjithshëm i IELTS nga 6.0 - 7.5 në varësi të programit dhe degës.
 

Studentët që do të përgatiten për IELTS do të:

 • Mësojnë në lidhje me formatin e testit
 • Zhvillojne strategji dhe teknika efektive të testit
 • Praktikohen në menyrë intensive duke përdorur materiale zyrtare përgatitore të testit IELTS
 • Marrin këshilla individuale nga mësuesi i tyre
 • Pergatiten të ndihen më të sigurt në ditën e provimit  
   

INFORMACION THEMELOR

Cdo të shtunë:  10:00 – 15:20 (4 seanca)
Kohëzgjatja e kursit:  20 seanca
Kohëzgjatja e një seance:  80 min
Oferta në Grup:  180 EUR
Data e fillimit:  Tetor/Nentor 2023
   

 

FORMATET E IELTS

IELTS vjen në dy formate:

 • Academic - moduli akademik është krijuar për njerëzit që janë të interesuar për arsim të lartë në një vend anglishtfolës ose kurse të zhvilluara në anglisht
 • General - moduli i përgjithshëm është për njerëzit që kërkojnë të zhvillojnë karrierën në një vend ose kompani anglishtfolëse

AVANTAZHET E IELTS

 • Një certifikatë që vërteton nivelin e anglishtes për rreth 3.5 milionë njerëz çdo vit
 • Më shumë se 10,000 institucione në 140 vende i njohin rezultatet e testit
 • Njihet deri në 2 vjet pas dhënies së provimit
 • I vetmi test i gjuhës angleze i njohur nga shërbimet e imigracionit të të gjitha vendeve që kërkojnë një certifikatë aftësie gjuhësore

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një nga konsulentët tanë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message