OFERTAT E PUNËS

Zgjedhja e një punëdhënësi është hapi më i rëndësishëm në procesin e aplikimit për programin Work and Travel USA ne Albania

 

Si pjesëmarrës në program, do të punoni një ose më shumë punë sezonale, me studentë nga Amerika, por edhe nga vende të tjera të botës.

 

Punë mund të gjenden në të gjithë Ameriken, por kryesisht në pika më të vogla turistike. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se është e pamundur të gjesh një punë në qytete më të mëdha si San Francisco, Miami apo Orlando.

 

E veçanta e këtij programi është se ju ofron të njëjtat të drejta si punëtorët amerikanë, që do të thotë se do të paguheni në mënyrë adekuate, pagat për orë zakonisht variojnë nga 7,50 deri në 15,00 dollarë dhe do të aplikohen ligjërisht nga çdo punëdhënës që punëson studentë J-1 në sezon.

 

Janë disa kategori të punëve sezonale të lejuara për studentët e J-1, më të zakonshmet prej të cilave janë: hostess, housekeeping, dishwasher, waiter, bartender, cook, Food and Beverage, Ride Operator, Cashier.

Work and Travel USA 2024 - Oferta pune

Ofertat e punes jane publikuar ne sistemin e sponsorit, regjistrohu sa me shpejt ne program per te perfituar cmime me te ulta dhe behu I pari qe zgjedh.

Grand Beach and Sugar Beach Resort Hotel
Grand Beach and Sugar Beach Resort Hotel

Traverse City, MI Midwest - Guest service

Guest service agents are responsible for a variety of items including the checking in and out of guests, acting as a concierge, daily task list completion, running reports, operating a multiline phone system, handling reservations, and other various tasks based on the daily needs of the property. All staff will need to maintain a high level of service for our guests. This position can be at a stationary booth or within a hotel, resort or park where you will be expected to accommodate guest requests as needed. Your employer may ask you to perform other duties related to your job type. 

 

Type of Business: Resort
Hourly Wage: $15.50 /hour
Overtime Wage: $23.25 /hour
Estimated average number of hours per week: 40 hours /week
Preferred Finish Dates: Sep 15 2024 - Oct 15 2024

Lexo me shume
Embassy Suites Myrtle Beach Oceanfront
Embassy Suites Myrtle Beach Oceanfront

Embassy Suites Myrtle Beach Oceanfront - Cook

Cooks prepare all food items according to standard recipes or, as otherwise specified by supervisor, to ensure consistency of product to the guest; requires transportation of heavy food products. Cooks prepare batters, meat dishes and vegetables. Cooks provide back up to the line during busy hours, including restocking and maintaining workstations to assure plenty of product is always available. Cooks clean all workstations at the end of the day, sweeping and mopping of floors. Your employer may ask you to perform other duties related to your job type.

 

Type of Business: Hotel
Hourly Wage: $17.00 /hour
Overtime Wage:  $25.50 /hour
Estimated average number of hours per week: 40 hours /week
Preferred Finish Dates: Aug 30 2024 - Oct 15 2024

Lexo me shume
Grand Beach and Sugar Beach Resort Hotel
Grand Beach and Sugar Beach Resort Hotel

Traverse City, MI Midwest - Front Desk

Front desk agents are responsible for a variety of items including the checking in and out of guests, acting as a concierge, daily task list completion, running reports, operating a multi line phone system, handling reservations, and other various tasks based on the daily needs of the property. Front Desk positions are responsible for displaying a professional, pleasant attitude to all customers. This position requires excellent skills in English. This position will provide the opportunity to work directly with the public and gain skills in American customer service.

 

Type of Business: Resort
Hourly Wage: $15.50 /hour
Overtime Wage: $23.25 /hour
Estimated average number of hours per week: 40 hours /week
Preferred Finish Dates: Sep 15 2024 - Oct 15 2024

Lexo me shume
Devon Yacht Club
Devon Yacht Club

AMAGANSETT, NY Mid-Atlantic - Office Assistant and Clerk

 Office Assistants and Clerks are responsible for performing administrative duties, inlcuding but not limited to filing, data entry, phone reception, note taking, stocking supplies, faxing/copying, maintaining a neat work space and other office services as needed. Your employer may ask you to perform other duties related to your job type.

 

Type of Business: Country Club
Hourly Wage: $15.00 /hour
Overtime Wage: $22.50 /hour
Estimated average number of hours per week: 50 hours /week
 

Lexo me shume
Embassy Suites Myrtle Beach Oceanfront
Embassy Suites Myrtle Beach Oceanfront

Myrtle Beach, SC South - Server

 Servers are responsible for waiting on customers, answering questions, writing down lunch and dinner orders, serving food and drinks, refilling water, dealing with U.S. currency, and setting and clearing tables. They perform any general cleaning tasks using standard hotel cleaning products as assigned by supervisor to adhere to health standards. Your employer may ask you to perform other duties related to your job type.

 

Type of Business: Hotel
Hourly Wage: $5.50 /hour
Overtime Wage: $8.25 /hour
Estimated average number of hours per week: 40 hours /week
Preferred Finish Dates: Aug 30 2024 - Oct 15 2024

Lexo me shume

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

REZERVO NJË KONSULENCË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një nga konsulentët tanë.

Rezervo

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message