TEST PËR ORIENTIM PROFESIONAL

Gjeni karrierën tuaj ideale dhe krijoni një vizion për të ardhmen tuaj

PËRSE TË BËNI TESTIN E KARRIERËS?

Zgjedhja e një profesioni është një moment i rëndësishëm në jetën e secilit.

Një vendim dhe një plan i mirë karriere rrisin shanset për sukses - zgjidhni fushën e duhur ose profilin e studimit, përgatituni para kohe dhe do të jeni të suksesshëm!

Nëse zbuloni se në çfarë jeni më të mirët, tashmë keni hedhur hapin e parë drejt suksesit. Duke qenë se ne duam t'ju ndihmojmë në këtë përpjekje, ju ofrojmë teste të orientimit profesional që do t'ju ndihmojnë në procesin e njohurive që ju nevojiten për të ndjekur planin.

Zgjidhni një test karriere!

MyCareerChoices

MyUniChoices

MyAptitude

Shikoni se çfarë programi studimi ju përshtatet duke bërë një test orientimi profesional!

Testet e orientimit të karrierës, MyFutureChoice, të ofruara nga Integral Educational Programs dhe të dizajnuara nga Cambridge Occupational Analysts, ofrojnë një vlerësim objektiv dhe një drejtim të përgjithshëm të kursit akademik të studentëve kandidatë.

 

A e dini se suksesi i arritjeve profesionale nuk varet vetëm nga universiteti ku jeni diplomuar, por edhe nga specialiteti që zgjidhni?

 

Nëse dëshironi të vazhdoni studimet jashtë vendit, testi i karrierës është hapi i parë drejt zgjedhjes së një fushe studimi ose një karriere të ardhshme.

Për fat të mirë, nxënësit e shkollave të mesme mund të shijojnë një sërë metodash që i ndihmojnë ata të gjejnë specializimin më të favorshëm.


Me një test karriere do të gjeni drejtimin e duhur për fazën tjetër të arsimimit tuaj.


Përveç faktit që ofron fleksibilitetin dhe lirinë për ta bërë atë në çdo kohë dhe kudo në botë, ju mund të zgjidhni një nga 3 testet MyFutureChoice dhe do të merrni përgjigje si për atë që duhet të studioni dhe një ide se çfarë mund të bëni në të ardhmen.

PSE TË BËSH TESTIN E KARRIERËS?

Zbuloni mundësitë e karrierës që ju përshtaten më shumë


Ne e dimë nga përvoja se nuk ka asnjë zgjidhje përgjithësisht të vlefshme ose një fushë të vetme që i përshtatet një personi. Secili prej nesh ka talente të ndryshme, ne jemi të interesuar në fusha të ndryshme dhe rruga jonë mund të marrë rrugë të ndryshme. Roli i testeve të orientimit profesional është të ofrojnë udhëzime për specializimet që përkojnë më shumë me personalitetin dhe aftësitë e personit që e mbështet atë.

 

Testet e karrierës të ofruara nga Integral janë zhvilluar nga specialistë britanikë dhe përbëhen nga një pyetësor online me 150 pyetje që synojnë të identifikojnë potencialin tuaj. Për më tepër, një nga tre testet ka gjithashtu një seksion që teston jo vetëm interesin tuaj, por edhe aftësitë tuaja përmes një serie prej 7 ushtrimesh me kohë.

 

Rezultati interpretohet nga një konsulent arsimor i Integral dhe, më pas, ju do të merrni informacion në lidhje me hapat e ardhshëm që do të ndërmerrni në procesin e aplikimit në universitet.

Ju keni besim në rezultatet e marra


Shpesh, studentët zgjedhin karrierën dhe programin e tyre akademik përmes ndikimit të prindërve, miqve, ndikuesve, modeleve apo edhe tendencave më të fundit pa bërë një kërkim të plotë në fushën e interesit. Si rezultat, vendimi i tyre shpesh rezulton i gabuar dhe koha, paratë dhe mundi i tyre humbasin kot.

 

Ne konstatojmë se pothuajse 70% e njerëzve nuk punojnë në specialitetin e tyre dhe shumë studentë nuk e përfundojnë as arsimin e lartë. Në të njëjtën kohë, testet e karrierës ose të orientimit profesional ofrojnë një vlerësim krejtësisht të paanshëm të studentit, bazuar ekskluzivisht në interesat dhe aftësitë e tij, dhe shpjegimet jepen nga një konsulent arsimor me përvojë. Është domethënëse që, shpesh, pas testit të karrierës, studentët zbulojnë programe që as nuk i kishin marrë parasysh më parë.

Njihni veten më mirë


Një test i orientimit profesional jo vetëm që i ndihmon studentët e ardhshëm të gjejnë programet universitare më të përshtatshme jashtë vendit, por gjithashtu u jep atyre mundësinë të mësojnë më shumë për veten, për interesat dhe pikat e tyre të forta. Pasi ky informacion të vërtetohet nga testi, studentët mund të bëjnë një zgjedhje të informuar për specializimin dhe karrierën e tyre të ardhshme.

Planifikoni strategjinë tuaj arsimore me një konsulent të Integral

Testi i orientimit profesional u ofron studentëve informacionin që u nevojitet për të vendosur hapa drejt një aplikimi të suksesshëm. Leximi i saktë i rezultateve është thelbësor dhe këtu vjen ndihma e konsulentëve arsimorë, të cilët mund të ndihmojnë në ndërtimin e një strategjie të plotë. Ndihma e tyre e specializuar përfshin gjithashtu udhëzime drejt përgatitjes së nevojshme për hapat e ardhshëm në karrierën tuaj akademike ose profesionale.

 

Ejani të bëni një test orientimi profesional, kontaktoni një konsulent arsimor të Integral!

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.
 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message