UNIVERSITETE JASHTË VENDIT

Një gamë e gjerë programesh jashtë vendit dhe universitete partnere në mbi 25 vende

ZGJIDHNI FUSHËN E STUDIMIT QE DESHIRONI

PROGRAME STUDIMI JASHTË VENDIT

Arkitekturë

Arte dhe Dizajn

Biznes dhe Menaxhim

Drejtësi

Ekonomiks

Filologji

Financë, kontabilitet & banking

Inxhinieri

Media dhe komunikim

Mjekësi

Psikologji

Shkenca kompjuterike

Shkenca natyrore

Shkenca politike

Turizem, Mikpritje & Kulinari

SHTETE

BACHELOR BACHELOR

BACHELOR

MASTER MASTER

MASTER

MBA MBA

MBA

SI MUND T'JU NDIHMOJMË:

SI MUND T'JU NDIHMOJMË:

KONSULENCA FALAS

Bazuar në një analizë të dëshirave, ambicieve dhe mundësive individuale, konsulenti juaj arsimor do të propozojë një strategji për të aplikuar në universitetet e duhura jashtë vendit. Ne gjithashtu do t'ju paraqesim informacionin më të rëndësishëm në lidhje me arsimin jashtë vendit, destinacionet e dëshiruara dhe studimet jashtë vendit dhe do t'ju rekomandojmë teste dhe kurse të specializuara.

PËRZGJEDHJA E DEGËVE TË STUDIMIT

Konsulenti juaj do t'ju rekomandojë universitete, programe studimi dhe vende të përshtatshme, të përshtatura me qëllimet tuaja arsimore dhe të karrierës, dëshirat, buxhetin, nivelin akademik dhe renditjen e universiteteve jashtë vendit. Gjithashtu, bazuar në të dhënat për arritjet, kualifikimet dhe aftësitë tuaja, ata do të vlerësojnë mundësinë e regjistrimit në studimet e dëshiruara jashtë vendit.

PËRGATITJA PËR REGJISTRIM

Pas zgjedhjes së programeve të studimit, vijon përgatitja e të gjitha dokumenteve të nevojshme për aplikim për studime jashtë vendit, në të cilat do t'ju ndihmojë këshilltari juaj arsimor. Bazuar në përvojën shumëvjeçare, aplikimet e shumta të suksesshme dhe edukimin e vazhdueshëm, këshilltarët arsimorë do të mbledhin dokumentacionin e nevojshëm, do të bëjnë korrigjimet dhe do të monitorojnë vazhdimisht kushtet dhe afatet për aplikim në universitetet jashtë vendit. Përgatitja për të studiuar jashtë vendit nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

REGJISTRIMI NË UNIVERSITET

Konsulenti juaj arsimor do të konsultohet me ju për zgjedhjen përfundimtare të universitetit dhe studimit jashtë vendit dhe do t'ju informojë për konfirmimin e ofertës së universitetit dhe përmbushjen e kërkesave përfundimtare të pranimit. Këshilltarët arsimorë janë këtu edhe për të gjitha pyetjet e tjera praktike, si bashkëfinancimi, bursa për studime jashtë vendit, mënyrat e pagesës së tarifave të shkollës apo gjetja e akomodimit!

PËRGATITJA PËR STUDIMET

Përpara nisjes, studenti i ardhshëm do të marrë këshilla praktike për çështjet më të rëndësishme praktike dhe akademike. Para nisjes për studime, ekipi ynë i ekspertëve të këshilltarëve arsimorë do të organizojë leksione ku do të flasin për pyetje, detyrime dhe udhëzime që studentët duhet t'i dinë dhe t'i përmbushin kur të vijnë për të studiuar jashtë vendit.

APLIKIMI JUAJ MUND TË JETË MË I LEHTË DHE MË I SHPEJTË

Formula e suksesit nga eksperienca e konsulentëve të Integral Educational Programs

TAKIMI I PARË KONSULENCA FALAS
TAKIMI I PARË KONSULENCA FALAS

Ne do të diskutojmë pyetjet dhe preferencat tuaja. Ne do të shpjegojmë të gjithë procesin e aplikimit.

NDIHMË NGA NJË EKIP EKSPERTËSH TË ARSIMIT GJATË GJITHË PROCESIT
NDIHMË NGA NJË EKIP EKSPERTËSH TË ARSIMIT GJATË GJITHË PROCESIT

Ne e ndjekim çdo studenti të ardhshëm individualisht - nga sesioni i parë i konsultimit deri në pikën e arritjes në universitet dhe më tej.

PLOTËSIMI I AFATEVE DHE HAPAVE TË APLIKIMIT
PLOTËSIMI I AFATEVE DHE HAPAVE TË APLIKIMIT

Aplikimi nëpërmjet një konsulenti arsimor siguron që nuk do të humbisni asnjë afat ose detaj gjatë aplikimit tuaj.

PSE TË ZGJIDHNI INTEGRAL?

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

UNIVERSITETET PARTNERE

UNIVERSITETE JASHTË VENDIT

LAJMËRIME

€5,000 Bursë për studentët ne programet MBA ne NIT...

Northern Institute of Technology Management dhe Integral së bashku ofrojnë bursa prej €5,000 për studentët MBA! Integral me krenari njofton partneritetin e ri me Northern Ins...
05.06.2024 Lexo me shume

Lajm i shkëlqyeshëm për studentët ndërkombëtarë ne...

Duke u bërë thirrje të gjithë studentëve ndërkombëtarë aktualë dhe të ardhshëm në UK- gëzohuni! Graduate Route është kët...
04.06.2024 Lexo me shume

Zhbllokoni potencialin tuaj: Një udhëzues për të s...

Mbretëria e Bashkuar ka një histori të gjatë dhe prestigjioze në arsim, duke u mburrur me universitete me famë botërore që renditen vazhdimisht ndër më...
13.05.2024 Lexo me shume

Hapi drejt suksesit: Një Udhëzues për Programet Pr...

Jeni duke menduar për studime master, por jeni të shqetësuar se diploma juaj e mëparshme mund të mos jetë e përshtatshme? Programet pre master janë përgjig...
05.04.2024 Lexo me shume

Studioni Design, Fashion & Visual Arts me bursë të...

Istituto Europeo di Design (IED) ju ofron mundësinë për ta kthyer pasionin tuaj në realitet me 140 bursa deri në 100% të tarifave të shkollimit, të disponueshme...
02.04.2024 Lexo me shume

Studioni Art, Fashion, Media dhe Design me bursë n...

Akademia më e madhe private e artit në Itali - Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) do të japë një bursë deri në 7000 euro për kandidatët më të...
08.02.2024 Lexo me shume

Te studiosh ne Austri- Nje experience emocionuese!

“Në shtator 2016, disi papritur, u gjenda në Austri në fillim të një eksperience 2 vjeçare duke ndjekur një program Master. E them disi papritur, sepse...
16.11.2023 Lexo me shume

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një nga konsulentët tanë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message