STUDIME NE GJERMANI

Gjermania me mbi 400 institucione të arsimit të lartë të akredituara me një gamë të pasur prej gati 18,000 programesh në gjermanisht dhe anglisht

15 KORRIK

15 KORRIK

Afati i aplikimit

6

6

Universitete në website

80

80

Programe studimi

€200 - 20 000

€200 - 20 000

Tarifa e shkollimit 

GJERMANIA SI DESTINACION ARSIMOR

Për dekada, Gjermania ka qenë një nga vendet më të njohura në mesin e studentëve shqiptar që planifikojnë të studiojnë jashtë vendit për shkak të raportit të shkëlqyer çmim-cilësi të arsimit, pavarësisht nëse janë universitete moderne apo tradicionale. Ka më shumë se 400 institucione të arsimit të lartë të akredituara në vend me një gamë të pasur prej gati 18,000 programesh në gjermanisht dhe anglisht. Gjermania me ekonominë më të zhvilluar në Evropë ka një sistem të zhvilluar mirë që lejon kombinimin e punës dhe studimit. 60% e studentëve të huaj në Gjermani punojnë me kohë të pjesshme. Përpikmëria, korrektësia dhe dashamirësia nuk janë karakteristika tipike rastësore të kulturës gjermane, e cila pranon dhe lejon çdo të huaj të përfitojë në mënyrë të barabartë nga të gjitha kushtet shoqërore.

 

Gjermania është një parajsë për adhuruesit e panaireve dhe festivaleve tematike, ka mbi 10,000 tema të ndryshme - film, muzikë, ushqim dhe sigurisht, Oktoberfest!

MUND TË STUDIONI NË GJERMANI

PROGRAMET

Arkitekturë

Arte dhe Dizajn

Biznes dhe Menaxhim

Ekonomiks

Filologji

Financë, kontabilitet & banking

Inxhinieri

Media dhe komunikim

Psikologji

Shkenca kompjuterike

Shkenca natyrore

Shkenca politike

Turizem, Mikpritje & Kulinari

PSE TË ZGJIDHNI INTEGRAL?

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message