KURSE GJUHESH ONLINE

Mësim gjuhe i lehtë, i përshtatshëm dhe me cilësi të lartë

Rritja e shpejtë e ofrimit të trajnimit gjuhësor në një mjedis dixhital është një fenomen krejtësisht i natyrshëm dhe i pritshëm në botën e sotme, ku gjithnjë e më shumë njerëz janë në kërkim të zgjidhjeve më të përshtatshme dhe megjithatë më efektive për vetë-përmirësim. Ka mundësi të panumërta të disponueshme për nxënësit kureshtarë - platforma të reja lokale dhe globale që premtojnë formate të ndryshme mësimore "vetëm një klikim larg".

 

Çfarë i bën të vecanta kurset e gjuhës nga Integral?

Portofoli ynë i kurseve online është zhvilluar me partnerë prestigjioz - qendra gjuhësore dhe shkolla në mbarë botën, të cilët kanë përvojë të gjerë në mësimdhënien e studentëve të të gjitha kombësive, moshave, qëllimeve dhe prejardhjeve. Në përzgjedhjen tonë ka kurse me larmi strukturë, intensitet dhe nivel ndërveprimi, duke përdorur platforma dixhitale të përshtatshme, me të cilat mund të plotësojmë nevojat e çdo personi të interesuar.

GJUHËT QË MUND TË MËSOHEN ONLINE

GJUHA E LËNDËS

Gjuha angleze

Gjuha gjermane

Gjuhe franceze

Gjuha spanjolle

Përgatitja për provimin tuaj të certifikatës së gjuhës

KURSE GJUHE JASHTE VENDIT - LLOJET

Kurse gjuhe per te rritur

Janë të disponueshme kurse me intensitet të ndryshëm dhe mbulojnë të gjitha nivelet e studimit të gjuhës. Për studentët me njohuri më të mira, ekziston një mundësi për të studiuar lëndë akademike me fokus në biznes apo lëndë të tjera profesionale. Për studentët e ardhshëm ka përgatitje për provime për certifikata të njohura ndërkombëtarisht si IELTS, testDaf, DELE.

Kurse praktike për adoleshentë

Nxënësit kanë mundësi të punojnë në grupe në projekte të ndryshme, të zgjidhin raste dhe të përgatisin materiale në klasa jashtë kursit. Kjo gjithashtu zhvillon aftësitë e punës në distancë, si dhe përmirëson komunikimin në mjedise joformale.

Anglisht për njerëzit e zënë

Mësimet online janë një zgjidhje jashtëzakonisht e përshtatshme dhe efektive. Kurset ndryshojnë në drejtim dhe kohëzgjatje në varësi të nevojave individuale.

Kurse online të anglishtes për biznes

Avantazhi kryesor i kurseve virtuale të anglishtes për biznes janë klubet e organizuara të interesit të përfshira në to.

Diskutohen temat e biznesit dhe zgjidhen raste studimore. Studentët vihen në situata të ndryshme dhe luajnë role si një simulim praktik i mjedisit dinamik dhe të larmishëm të biznesit.

KOHËZGJATJA DHE PROGRAMI

  • Kurset e gjuhës ofrojnë një shumëllojshmëri opsionesh për kohëzgjatjen e orëve të studimit që studenti mund të mbulojë. Këto mund të variojnë nga 20 deri në 30 orë studimi në javë. Kohëzgjatja minimale e kursit është 1 javë, dhe praktika tregon se kurset më të gjata çojnë në rezultate më të mira. Për të përfunduar një nivel të tërë, duhen nga 6 deri në 12 javë, në varësi të intensitetit të kursit.
  • Duke zgjedhur një kurs dhe mësues të caktuar, studenti fiton edhe fleksibilitet gjatë sesionit. Disa nga mësimet në grup kanë sesione opsionale në mëngjes, drekë dhe pasdite. Nga ana tjetër, ato individuale bazohen në një marrëveshje mes mësuesit dhe nxënësit.

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message