APLIKIMI NË UNIVERSITET

Shërbimet dhe çmimet e Integral

FREE PACKAGE


Paketa Falas është krijuar për studentë shumë të pavarur të cilët tashmë e dinë destinacionin e tyre të studimit dhe kanë zgjedhur universitetin e tyre të dëshiruar.

Konsulentët e Integral do të sigurohen që aplikimi juaj të jetë në përputhje me standardet e universitetit dhe do t’ju ndihmojë gjatë procesit, por do t’ju kërkohet të përgatisni vetë të gjitha dokumentet e nevojshme, përkthimet, letrën e motivimit, CV, referencat etj.

ÇMIMI: 250 euro


Paketa popullore është krijuar për të mbuluar nevojat më të zakonshme të aplikantëve shqiptarë. Zgjidhet nga 73% e studentëve pasi ofron:

 • Aplikimi deri në 3 universitete të sugjeruara nga konsulentet e Integral
 • Asistencë në procedurën e aplikimit për vizë
 • Testimi i nivelit të gjuhes angleze
 • Analizimi I rezultateve të shkollës dhe këshillim për zgjedhjen më të mirë të universiteteve
 • Kontrollimi i Letrës se Referencës dhe sugjerime për rishikim nëse është e nevojshme nga konsulentet e Integral
 • Kontrollimi dhe rishikimi i CV-se
 • Kerkimi dhe Aplikim për bursa
 • Mbajtja e korrispondences dhe ndjekja e procedures me institucionin
 • Ndihmë në procedurën e akomodimit të universitetit kur ata kanë akomodim në kampus
 • Ndihmë në plotësimin e formularëve të ndihmës financiare ku duhet të deklarohen të ardhurat e familjes për të përcaktuar tarifat për universitetin

ÇMIMI: 350 euro


Paketa Premium ofron shërbim të plotë dhe aplikim në një numër të lartë institucionesh. Është e projektuar për programet degët më të kërkuara, me numër të pranimesh si: mjekësi, arkitekturë, ligj, programe të lidhura me artin etj. Nëpërmjet kësaj pakete mund të aplikoni në Oxford dhe Cambridge. Këto aplikime zakonisht kërkojnë më shumë orë konsulence dhe shumë më tepër dokumente aplikimi, duke përfshirë teste dhe certifikime shtesë. Paketa Premium ofron:

 • Aplikim deri në 5 universitete te sugjeruara nga konsulentet e Integral
 • Asistence ne proceduren e aplikimit per vize
 • Testimi i nivelit te gjuhes angleze
 • Analizimi I rezultateve te shkollës dhe këshillim për zgjedhjen më të mirë të universiteteve
 • Kontrollimi i Letrës se Referencës dhe sugjerime për rishikim nëse është e nevojshme nga mësuesi ynë i anglishtes
 • Pergatitja e letres se motivimit në 1 seance individuale me një konsulent ose mësues të gjuhës
 • Kontrollimi dhe rishikimi i CV-se
 • Kerkimi dhe Aplikimi për bursa
 • Mbajtja e korrispondences dhe ndjekja e procedures me institucionin
 • Udhëzime për përgatitjen e portofolit për kurse të lidhura me artin, udhëzime për provime shtesë të nevojshme për programe si mjekësia, drejtësia dhe arkitektura
 • Udhëzime dhe sugjerime për sigurime të përshtatshme mjekësore për studentët jashtë vendit
 • Ndihmë në procedurën e akomodimit të universitetit kur ata kanë akomodim në kampus
 • Ndihmë në plotësimin e formularëve të ndihmës financiare ku duhet të deklarohen të ardhurat e familjes për të përcaktuar tarifat për universitetin
 • Përgatitje për intervistën e pranimit në universitet dhe aplikimit për vizë
 • Aplikimi në universitetet e perzgjedhura nga student kundrejt një tarife të shtuar
 • Testi i këshillimit të karrieres “My Career Choice"

APLIKIMI JUAJ MUND TË JETË MË I LEHTË, MË I SHPEJTË DHE I THJESHTË

Formula e suksesit me konsulentët ekspertë të Integral

KONSULENCA E PARË FALAS
KONSULENCA E PARË FALAS

Takimi dhe konsulenca e parë është falas. Njihemi dhe dëgjojmë dëshirat/ preferencat e klientëve tanë, dhe konsultimi i parë është, sipas mendimit tonë, baza e bashkëpunimit cilësor dhe të suksesshëm.

NDIHMË PROFESIONALE PËR TË GJITHË PROCESIN
NDIHMË PROFESIONALE PËR TË GJITHË PROCESIN

Qasje individuale për cdo student - nga konsulenca e parë deri tek nisja në universitet/ kolegj. Dhe pas kësaj.

PA RREZIQE DHE GABIME
PA RREZIQE DHE GABIME

Puna me një konsulent arsimor të Integral garanton që nuk do të humbisni asnjë afat ose detaj në aplikim.

PËR ÇFARË TJETËR MUND TË INTERESOHENI?

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message