MyCareerChoices

Një test i specializuar për të gjetur një karrierë të ardhshme

RRETH PROVIMIT

RRETH PROVIMIT

Testi MyCareerChoices i ndihmon studentët të identifikojnë fushat dhe programet e përshtatshme për ta, të zbulojnë se si mund të zhvillojnë aftësitë dhe të marrin informacion të detajuar rreth fushave specifike që ata kanë interes, të marrin vendime për të ardhmen e tyre, si edhe të kuptojnë rëndësinë e degës dhe karrierës që ata dëshirojnë. Duke analizuar përgjigjet individuale të çdo nxënësi, testi përgatit një profil në bazë të interesave duke marrë parasysh 40 fusha. Përveç kësaj, ai siguron qasje në MyCareersRoom - një platformë të personalizuar online, ku studenti do të jetë në gjendje të eksplorojë në detaje rezultatet e testimit.

INFORMACIONI THEMELOR

Test: MyCareerChoices
Mosha: 14+
Niveli minimal i njohjes së gjuhës angleze: B1
Format:  Online
Çmimi: 60EUR (*50 euro çmim special deri më 15 janar 2024)

 

 

Si duket një test MyCareerChoices?

Ai përbëhet nga 580 pyetje në anglisht në lidhje me aftësitë dhe interesat e studentit të ardhshëm; Ka 300 pyetje në pjesën e parë dhe 280 pyetje në pjesën e dytë, e cila quhet Cambridge Aptitude Test.

 

Në bazë të përgjigjeve, meret një dokument prej dyzet faqesh, e cila ofron përgjigje për pyetjet si: cilat profesione do t'i përshtateshin dhe cilat nuk do t'i përshtateshin studentit të ardhshëm, në cilat fusha është i mirë dhe në cilat duhet të punojë akoma. 

 

Ky dokument ofron edhe rezultatet e testeve të aftësive që kanë çuar në përfundimet e sipërpërmendura në lidhje me profesionet.

Çfarë përfshihet në provimin MyCareerChoices?

Shkrimi i provimeve në komoditetin e shtëpisë tuaj nëpërmjet një platforme online. Duhen 120 deri në 180 minuta për të përfunduar të gjithë provimin; 60-80 minuta për pjesën e parë dhe 60-100 minuta për pjesën e dytë të provimit. Për shkak të kompleksitetit të pyetjes, ju rekomandojmë të bëni një pushim midis dy pjesëve.
 

Marrja e rezultateve në një dokument me dyzet faqe (numri i faqeve ndryshon në varësi të përgjigjeve dhe mund të jetë nga 25 në 40).

 

Interpretimi i rezultateve së bashku me prindërit dhe një konsulent arsimor, online ose në zyrën tonë.
Këshillim për edukimin e vazhdueshëm në sisteme të ndryshme evropiane të arsimit të lartë.
 

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message