APLIKIMI PER SHKOLLE TE MESME JASHTË VENDIT

Procesi i aplikimit në shkollën e mesme me mbështetjen e Integral

PROCESI I APLIKIMIT NË NJË SHKOLLË TË MESME

01. ZGJEDHJA

 • Zgjedhja e një destinacioni/shteti studimi
  Çdo vend ka kulturën e tij specifike, programe të ndryshme arsimore dhe lloje shkollash.
 • Zgjedhja e programit akademik
  Programet e ndryshme të studimit (GCSE, A-levels, IB, AP, Abitur, Foundation, Swiss Matura, French Baccalaureate, etj.) kanë veçori që përcaktojnë karrierën e ardhshme akademike dhe profesionale të studentit. Ne do t'ju ofrojmë informacion në lidhje me specifikat e secilit
 • Zgjedhja e një shkolle 
  Ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni shkollën e duhur për fëmijën tuaj bazuar në rezultatet e testit, interesat, qëllimet dhe sfondin personal të fëmijës suaj. Ne do të ofrojmë përgatitje të synuar për provimet pranuese dhe intervistën akademike.
 • Zgjedhja e lëndëve
  Tek ne mund të bëni një test karriere. Rezultati - një profil i detajuar akademik i studentit, i përshtatur për planet e ardhshme të zhvillimit të karrierës.

02. PRANIMI

 • Kërkesa
  Ne do të përgatisim dhe dërgojmë një grup të plotë dokumentesh në shkollë me pëlqimin tuaj dhe në emrin tuaj. Shumica e shkollave elitare organizojnë provime pranuese, të cilat ne mund t'i organizojmë në zyrën tonë ose në British Council.
 • Korrespondencë
  Gjatë periudhës së aplikimit, komunikimi i vazhdueshëm me shkollat ​​e përzgjedhura është i nevojshëm. Ne do t'ju ndihmojmë dhe ju këshillojmë në çdo fazë të procesit.
 • Kujdestaria
  Ne rekomandojmë shërbimet e kujdestarisë/kujdestarisë për studentët nën 18 vjeç që do të studiojnë në UK.
 • Konfirmimi i regjistrimit
  Pasi të keni marrë një ofertë nga shkolla, do t'ju duhet të plotësoni disa dokumente për të pranuar vendin tuaj në shkollë. 

03. VIZITAT

 • Vizitat
  Pasi të jenë përzgjedhur disa shkolla, është mirë të vizitoni kampuset e tyre dhe të takoheni me Drejtorin e Pranimeve. Ne do t'ju ndihmojmë të organizoni këto vizita. 
 • Udhëtim
  Ne mund t'ju ndihmojmë të planifikoni udhëtime, të rezervoni fluturime të përshtatshme dhe të rregulloni politikat e nevojshme të sigurimit. 
 • Ndërlidhja me shkollën
  Gjatë gjithë studimeve tuaja jashtë vendit, konsulentët tanë mund të lidhen me shkollën për çështje administrative dhe personale. 

04. MONITORIMI I PROGRESIT AKADEMIK

 • Monitorimi i progresit akademik
  Ne do t'ju ndihmojmë në analizimin e raporteve të shkollës, do t'ju informojmë për përparimin e fëmijës suaj dhe do të sigurojmë që ai/ajo është vendosur dhe integruar në kontekstin e ri arsimor. 

05. EDUKIMI I VAZHDUESHËM

 • Edukimi i vazhdueshëm 
  Kolegët tanë në departamentin e dedikuar për arsimin e lartë do t'ju udhëheqin më tej drejt specializimeve dhe universiteteve të dëshiruara.

PSE TË ZGJIDHNI INTEGRAL

Formula e suksesit me konsulentët arsimorë të Integral

QASJE INDIVIDUALE
QASJE INDIVIDUALE

Çdo fëmijë është unik dhe për këtë arsye ne analizojmë me kujdes aftësitë, nevojat e tij dhe përgatisim një profil personal.

KONSULENT PERSONAL ME EKSPERIENCË
KONSULENT PERSONAL ME EKSPERIENCË

Ne organizojmë dhe koordinojmë proceset e aplikimit, regjistrimit, sigurimit të tutorëve/kujdestarëve, vizitave. Ekipi ynë vazhdimisht ndjek seancat stërvitore.

NJË NUMËR I MADH ORGANIZATASH PARTNERE
NJË NUMËR I MADH ORGANIZATASH PARTNERE

Ne punojmë me mbi 250 shkolla të ndryshme, me variete preferencash: bashkë, vajza / djem, urbane / rurale, me konvikt / kolegj.

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message