STUDIME NË HOLLANDË

Programe cilësore dhe të përballueshme në gjuhën angleze

15 JANAR/1 MAJ

15 JANAR/1 MAJ

 Afati i aplikimit

14

14

Universitete në Website

240

240

Programe në Website

€8000

€8000

Tarifa shkollimi 

HOLLANDA SI DESTINACION ARSIMOR

Holanda është një destinacion kryesor për studime jashtë vendit falë arsimit cilësor dhe modern dhe mbi 2,100 programeve në gjuhën angleze. Te ndjekurit e nje programi bachelor ose master ne Hollande ju ofron shume mundesi pas diplomimit. Sistemi inovativ arsimor, bazat moderne teknologjike dhe çmimet e përballueshme janë një forcë tërheqëse për 120,000 studentët ndërkombëtarë që zgjedhin të studiojnë në universitete akademike dhe praktike. Holanda tërheq gjithashtu kandidatë me mjedisin e saj dinamik multietnik dhe mundësitë e zhvillimit në korporata si Philips, Heineken, KLM, Shell, ING dhe Unilever. Përveç faktit që 95% e popullsisë flet anglisht, holandezët janë jashtëzakonisht mikpritës dhe renditja i vendos ata në top pesë vendet më të lumtura në botë. Kjo nuk është rastësi, pasi vendi i mullinjve me erë, tulipanëve dhe biçikletave ofron një aventurë të paharrueshme kulturore dhe historike!

ÇFARË ËSHTË E RËNDËSISHME TË DIHET

Studentët mund të përfitojnë një kartë falas për transportin publik ose të ashtuquajturin produkt Travel.

Universitetet në Holandë nuk kanë akomodimin e tyre, kështu që ata punojnë me agjencitë akomoduese përmes të cilave studentët mund të marrin një apartament ose dhomë. Integral bashkëpunon me agjencinë holandeze SimpleStay, e cila ndihmon në gjetjen e akomodimit dhe integrimin fillestar, si dhe me platformën globale të akomodimit të sektorit privat Housing Anywhere.
 

Studentët në Holandë lejohen të punojnë me kohë të pjesshme. Rekomandohet që numri i orëve të mos kalojë 20 në javë, ndërsa paga mesatare për studentët është 10 € në orë. Rrjedhshmëria e gjuhës holandeze konsiderohet si avantazh kur kërkoni punë gjatë studimeve.

UNIVERSITETET E ORIENTUARA AKADEMIKE DHE/ OSE SHKENCAT E APLIKUARA

Universiteti Kërkimor

 • Orientimi shkencor
 • 3 vite studimi
 • Ligjërata dhe leksione teorike, projekte individuale dhe në grup
 • Programet Master dhe PhD
 • Programet Numerus Fixus
 • Mendim kritik

Universiteti i Shkencave të Aplikuara

 • Udhëzime në karrierë
 • 4 vite studimi/përfshirë një vit praktikë të detyrueshme në specialitet
 • Projekte dhe punë në ekip, prezantime të mbështetura profesionalisht, trajnime PBL (Problem Based Learning).
 • Organizatat dhe institucionet partnere
 • Edukimi dhe karriera në tërësi
MUND TË STUDIONI NË KETO PROGRAME

PROGRAMET

Arkitekturë

Arte dhe Dizajn

Biznes dhe Menaxhim

Drejtësi

Ekonomiks

Filologji

Financë, kontabilitet & banking

Inxhinieri

Media dhe komunikim

Mjekësi

Psikologji

Shkenca kompjuterike

Shkenca natyrore

Shkenca politike

Turizem, Mikpritje & Kulinari

NDIHMA JONË

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

UNIVERSITETET NË QENDËR TË VËMËNDJES

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.
 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message