KAMPE VERORE NË SPANJË

Kontraste të shumta, mot i mrekullueshëm dhe njerëz miqësorë

Spanja quhet edhe "kontinenti miniaturë" për shkak të kontrasteve të shumta, motit të mrekullueshëm dhe njerëzve miqësorë. Festivalet, kultura, historia, arti, flamenko, ""tapas"" tipike të shijshme e bëjnë atë unik dhe të pasur. Madridi ka qenë kryeqyteti i Spanjës që nga koha e Filipit II. Me kalimin e viteve, ai është rritur dhe është konfirmuar jo vetëm si një qytet me një atmosferë unike, por edhe si një qendër e fortë ekonomike e vendit. Kryeqyteti katalanas, Barcelona, ​​gjithashtu nuk ka nevojë për prezantim. Me mbi një milion turistë që vizitojnë qytetin çdo javë, ai është ndër destinacionet më të njohura evropiane. Ndër monumentet më të habitshme të Barcelonës është Katedralja legjendare Sagrada Familia, e projektuar nga Antoni Gaudi, ndërtimi i së cilës filloi në 1882 dhe është ende e papërfunduar.

GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha spanjolle

Gjuha angleze

Gjuha franceze

DESTINACIONET NË SPANJË

DESTINACIONET

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message