KAMPE VERORE NË ZVICËR

Peizazh alpin, mjedis dinamik dhe standarde të larta

Zvicra është e njohur botërisht për peizazhet e saj alpine që të lënë pa frymë, mjedisin dinamik multikulturor dhe standardet e larta. I vendosur në zemër të Evropës, me katër gjuhë kombëtare dhe një popullsi multietnike, është vendi ideal për të shijuar një larmi unike kulturore dhe për të shfrytëzuar pasurinë e madhe gjuhësore. Siguria dhe qetësia janë të garantuara, dhe qëndrimi juaj ofron një sërë mundësish për aktivitete sportive, kulturore dhe kuzhinë tradicionale dhe inovative. Pushimet në kampet verore në Zvicër tradicionalisht zhvillohen në kampuset e kolegjeve elitare. Kjo u jep nxënësve mundësinë që për disa javë të zhyten në atmosferën e një shkolle të mesme elitare. Kurset verore këtu karakterizohen nga shumëllojshmëria dhe mundësitë për të zgjedhur mes mësimit të gjuhëve të ndryshme, lëndëve ose zhvillimit të aftësive specifike. Një qendër ofron kampe në të paktën dy gjuhë, të kombinuara me një program shumë interesant dhe të pasur ekskursionesh dhe sportesh. Studentët përfitojnë nga mjediset e shkëlqyera sportive dhe akademike të kolegjeve, dhe kjo e bën programin e kohës së lirë për këto kurse jashtëzakonisht interesant dhe të larmishëm. Ato janë më të përshtatshme për fëmijët dhe adoleshentët aktivë dhe kureshtarë.

GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha angleze

Gjuha franceze

Gjuha gjermane

Gjuha italiane

Gjuha spanjolle

Gjuha kineze

DESTINACIONET NË ZVICER

DESTINACIONET

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message