KAMPE VERORE NË GJERMANI

Histori e pasur, kështjella madhështore dhe qytete moderne

Për vite me radhë, Gjermania ka qenë një destinacion i preferuar për biznes dhe turizëm. Vendi tërheq me historinë e tij të pasur, kështjellat madhështore mesjetare dhe qytetet moderne. Traditat kulturore shekullore gjermane janë sjellë me zgjuarsi në kohët moderne me Oktoberfest-in e famshëm dhe atraksione të ndryshme muzikore dhe artistike. Në të njëjtën kohë, marrëdhëniet e vendosura mirë të Gjermanisë në një sërë sferash tregtare hapin mundësi premtuese biznesi, duke e bërë gjermanishten një nga gjuhët më të preferuara për të mësuar.

GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha gjermane

Gjuha angleze

DESTINACIONET NË GJERMANI

DESTINACIONET

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message