KAMPE VERORE NË AMERIKË

Një tokë me mundësi të panumërta dhe një përzierje e shumë kulturave nga e gjithë bota

Me metropolet e saj ikonike dhe parqet e bukura kombëtare, Shtetet e Bashkuara tërheqin ëndërrimtarë dhe aventurierë që duan të përjetojnë mënyrën amerikane të jetesës. Vendi i mundësive të pafundme kombinon shumë kultura të ndryshme nga e gjithë bota, duke kontribuar në një atmosferë të pastër, film, muzikë dhe pasuri të kuzhinës. Përveç trajnimit cilësor të gjuhës, shkollat verore në Amerikë u ofrojnë studentëve mundësinë unike për të përjetuar qytete kozmopolite si  New York, Los Angeles, Boston dhe mrekullitë natyrore që të lënë pa frymë si Grand Canyon dhe Niagara Falls.Sigurisht që kërkesat për kampe verore ne New York janë të shumta dhe Integral ofron shumë mundësi zgjedhjeje.

GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha angleze

DESTINACIONET NË AMERIKE

DESTINACIONET

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message