SHKOLLA TË MESME NË ITALI

Standarde të larta arsimore, aventurë historike dhe kulturore

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

14 - 19 VJEÇ

14 - 19 VJEÇ

Mosha e nxënësve

Rreth 50

Rreth 50

Studentë ndërkombëtarë

33 - 40 000 €

33 - 40 000 €

Mësimi vjetor

5

5

Shkolla ​​partnere

Shkolla të Mesme në Itali

Italia është një destinacion ideal për arsimin e mesëm për këdo që kërkon një standard të lartë arsimimi, dhe në të njëjtën kohë një aventurë unike historike, kulturore dhe kulinare. Shkollat ​​e mesme në Itali u ofrojnë nxënësve të tyre mundësi të mrekullueshme në fazën tjetër të arsimit, duke i ndihmuar ata të ndërtojnë individualitetin e tyre dhe të zgjerojnë horizontet e tyre duke mësuar gjuhë të reja dhe duke komunikuar me nxënës nga vende të ndryshme.

SISTEMET ARSIMORE QË MUND TË MËSOHEN NË ITALI

SISTEMET ARSIMORE

Programe edukimi britanike | GCSE

International Baccalaureate (IB)

American AP

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message