SHKOLLA TË MESME NË GJERMANI

Stabilitet ekonomik, mjedis multikulturor dhe i sigurt

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

10-19 VJEÇ

10-19 VJEÇ

Mosha e nxënësve

20 - 240

20 - 240

Studentët ndërkombëtarë

29 – 47 000 €

29 – 47 000 €

Tarifa vjetore

6

6

Shkollat ​​partnere

Shkolla të Mesme në Gjermani

Përveç disiplinës, Gjermania njihet për stabilitetin e saj ekonomik, shoqërinë multikulturore, mjedisin e sigurt dhe skenën dinamike kulturore dhe krijuese.


Arsimi i mesëm në Gjermani karakterizohet nga një sistem specifik në të cilin profilizimi dhe specializimi fillon në një fazë shumë të hershme për të lehtësuar realizimin e ardhshëm të studentëve. Studentët e huaj zgjedhin shkollën e mesme në Gjermani për shkak të arsimit të klasit të parë, kampuseve moderne dhe atmosferës miqësore. Shumica e shkollave të mesme ofrojnë programin gjerman Abitur ose Baccalaureate Ndërkombëtare të njohur ndërkombëtarisht.
 

SISTEMET ARSIMORE QË MUND TË MËSOHEN NË GJERMANI

SISTEMET ARSIMORE

International Baccalaureate (IB)

German abitur

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message