REZULTATET PËRFSHIJNË "shkolla te mesme"

King’s College School - Hap dyert në Cascais, Port...

King's College School, një nga institucionet arsimore më prestigjioze në botë, hapi dyert e saj në Cascais, Portugali. Shkolla vjen me një trashëgimi 50-vje&cced...
22.02.2024 Lexo me shume

Shkollat ​​e mesme elitare në Zvicër: Dera e mundë...

Shkollat ​​e mesme në Zvicër prej kohësh janë konsideruar si një biletë për në botën e mundësive të pafundme për nxënësit nga e gj...
23.11.2023 Lexo me shume

Pse familjet Shqiptare zgjedhin shkollat ​​e mesme...

Vitet e fundit, një numër në rritje i familjeve Shqiptare marrin vendimin për t'i dërguar fëmijët e tyre në shkolla të mesme elitare në Angli. Ars...
13.11.2023 Lexo me shume

Shkollë e mesme Zvicerane me bursë ekskluzive Deri...

Regjistrimi Shtator 2023 / Janar 2024 Kolegji është i njohur për shkallën e tij 100% të suksesit në provimet e diplomës zvicerane dhe programet e forta dygjuhë...
13.06.2023 Lexo me shume

Bursa deri në 75% për Abbey College in Malvern

Abbey College u themelua në vitin 1874 në një sipërfaqe prej 70 hektarësh në Malvern, dhe ofron arsimimin me cilësi të lartë dhe konvikt me një atmosf...
11.05.2023 Lexo me shume

15 shkollat e mesme më të mira jashtë vendit

Sot do t’ju japim një përmbledhje të shkollave të mesme më të mira ndërkombëtare. Më poshtë do të gjeni të gjithë informacionin e...
28.08.2022 Lexo me shume

Njoftim mbi aplikimet për vjeshtën 2021 në USA!

Procesi i vaksinimit në shkolla dhe kolegje në SHBA po vijon. Shkollat ​​do të jenë të hapura dhe pritet të funksionojnë në vjeshtë 2021 dhe ende po ofrohe...
25.05.2021 Lexo me shume

Bursë deri në 8,000 GBP - ACS Cobham

Bursa “Premier International” synon tu sigurojë shumë fëmijëve mundësinë për të vazhduar studimet në ACS Cobham. IB World School ësht&eum...
24.03.2021 Lexo me shume

Bursa - Shkolla të Mesme

Shumica e shkollave te mesme jashte vendit ofrojne bursa akademike per nxenesit te talentuar. Bursat ofrohet ne formen e tarifes se reduktuar per programin akademik. Vendimin per perqindjen e burses m...
24.09.2020 Lexo me shume

Ja përse duhet të zgjidhni një shkollë të mesme në...

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, arsimi është i detyrueshëm me ligj duke filluar nga mosha 5 ose 8 vjeç deri në moshën 16 dhe 18 vjeç, në...
04.08.2020 Lexo me shume

Programi A-levels online

“Harrow School Online” është një shkollë e vendosur në veri-perëndim të Londrës e cila ofron programin e studimit A-levels online në kurrikul&e...
02.07.2020 Lexo me shume

Bursat Oxbridge deri në 100% nga CATS Colleges

CATS Colleges UK Me kolegje në Londër, Cambridge, Canterbury në Mbretërinë e Bashkuar dhe Boston në ShBA, ka si mision të ofrojë ekselencë arsimore në...
11.06.2020 Lexo me shume

Rëndësia e programit IB për shkollën e mesme !

Duke inkurajuar nxënësit të zhvillojnë anën e tyre intelektuale, emocionale, etike si dhe atë akademike, Programi i Diplomës së Maturës Ndërkombë...
27.05.2020 Lexo me shume

Roli i një shkolle të mesme në UK në përgatitjen p...

Me siguri shumë prej jush pyesin veten se si mund të rrisni shanset për tu pranuar në universitetet më të mira në UK dhe jo vetëm, ku konkurenca për tu pra...
21.04.2020 Lexo me shume

Një shkollë e mesme në Amerikë? – Përse jo?!

Të zgjidhni sot një shkollë të mesme jashtë vendit për fëmijën tuaj, është një vendim aspak i lehtë. Sistemet arsimore janë të ndr...
16.04.2020 Lexo me shume

Ulje deri në 75% për nxënësit që aplikojnë për A-l...

St. Bees School, e vendosur në zonën piktoreske të St. Bees në Anglinë perëndimore që prej vitit 1583, është një shkollë e stilit tipik britanik....
10.04.2020 Lexo me shume

Ja cilat janë 5 ndryshimet mes A – levels dhe IB!

Si dy sistemet arsimore kryesore në përfundimin e dy viteve të fundit të gjimnazit, Programi i diplomimit në A-levels dhe Programi i Diplomimit IB, kanë pi...
31.03.2020 Lexo me shume

Një shkollë e mesme jashtë vendit? – Ja si të zgji...

Arsimimi jashtë vendit vazhdon të jetë për shumë familje shqiptare kryefjalë e planeve për arsimimin dhe edukimin e fëmijëve të tyre. Natyrisht që...
23.03.2020 Lexo me shume

D'Overbroeck's College - Përgatitni fëmijën tuaj p...

D’overbroeck’s, një nga shkollat më të mira në Britaninë e madhe, është themeluar në vitin 1978 dhe ndodhet në qendër të qytetit t&eu...
22.04.2019 Lexo me shume

OXFORD International Education Group vjen në Tiran...

Kolegjet elitare britanike, D’Overbroeck’s dhe Oxford Tutorial vijne ne zyren e Integralit per te ofruar bursa deri ne 40 % per nxenesit e talentuar. Pervec programeve standarte si GCSE ,...
06.11.2018 Lexo me shume

Ulje 50% në kostot vjetore të shkollimit për Shkol...

Arsimi është një mënyrë jetese dhe shkolla duhet të jetë e pranishme në cdo aspekt të zhvillimit të individit. Themeluesi John Corlette e dinte se zhv...
05.06.2018 Lexo me shume

Chelsea Independent College e kthen ambicjen për d...

Chelsea Independent College e kthen ambicjen për dije dhe karrierë të mëtejshme, në përbërësin kyç të suksesit! Takohuni me përfaqësuesin...
19.03.2018 Lexo me shume

Nxitoni për t’u regjistruar në shkolla të mesme ja...

Aplikimet për shkollat e mesme janë ende të hapura! Për të gjithe nxënësit që akoma nuk kanë aplikuar ose nuk arritën të përfundojnë a...
10.08.2017 Lexo me shume

Mundësia e fundit për aplikime në shkolla të mesme...

Takim me përfaqësues të zyrës së Integralit. Të martën, më datë 18.07.2017, ju mirëpresim në zyrën tonë, nga ora 9:00 deri në or&e...
10.08.2017 Lexo me shume

Bursa "Queen's Award for Enterprise"

Me rastin e marrjes se cmimit “Queen’s Award for Enterprise 2014”, kolegjet e CAMBRIDGE EDUCATION GROUP ofrojne bursa per studentet!!! Nese ke mesataren te larte dhe je i intere...
10.08.2017 Lexo me shume

Cardiff Sixth Form College ne zyren e Integral-it

Ju njoftojme me kenaqesi qe diten e hene ne daten 22 Shtator ne zyren tone do te zhvillohen prezantime e Cardiff Sixth Form College. Ju ftojme te takoheni personalisht me stafin drejtues te kolegjit,...
10.08.2017 Lexo me shume

Panairi i "Edukimit Jashte Vendit" 2015

Në datat 27 – 28 Mars në Hotel Rogner, Tiranë do të zhvillohet panairi i katërt “Edukimi Jashtë Shqipërisë”. Shkolla të me...
10.08.2017 Lexo me shume

Top Education Tour Albania 2015

TOP EDUCATION TOUR! Integral Educational Programs ju fton me kënaqesi për prezantime të veçanta në lidhje me pranimin në shkollat e mesme, kolegjet dhe universitetet e...
10.08.2017 Lexo me shume

WORLD EDUCATION FAIR 2016

Te dashur miq! WORLD EDUCATION FAIR përsëri në Tiranë dhe Prishtinë! Në datat 4-5 Mars në Hotel Rogner, Tiranë do të zhvillohet panairi i pestë &ldq...
10.08.2017 Lexo me shume

Mundesi studimi ne kolegjet elitare angleze Abbey...

Ne ditet 9-10 Maj ne zyren e Integralit do te jete e pranishme Znj. Caroline Marshall per t’ju informuar rreth programeve qe ofrohen ne kampuset e grupit Abbey DLD, kerkesave per prani...
10.08.2017 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message