Bursa "Queen's Award for Enterprise"

10.08.2017

Kolegjet Cambridge Education Group


Me rastin e marrjes se cmimit “Queen’s Award for Enterprise 2014”, kolegjet e CAMBRIDGE EDUCATION GROUP ofrojne bursa per studentet!!!
Nese ke mesataren te larte dhe je i interesur per te aplikuar ne CATS College Cambridge dhe Cambridge School of Visual & Performing Arts ne shtator 2014, na kontakto ne: 042252065; 0664040501 ose email: magda@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message