King’s College School - Hap dyert në Cascais, Portugali

22.02.2024

Zbritje ekskluzive prej 15%, për studentin e parë Shqiptar që regjistrohet për Shtator 2024!


King's College School, një nga institucionet arsimore më prestigjioze në botë, hapi dyert e saj në Cascais, Portugali. Shkolla vjen me një trashëgimi 50-vjeçare të përsosmërisë akademike nga shkollat e King's College, së bashku me përvojën dhe ekspertizën globale të Inspired - grupi kryesor arsimor global me mbi 80 shkolla premium, në pesë kontinente.

Si një shkollë ndërkombëtare që ofron një arsim të vërtetë global, King's College School, Cascais është e vetmja shkollë në zonën e Lisbonës që ofron kurrikulën e njohur botërore të Cambridge International deri në vitin 10 (mosha 15), së bashku me një dygjuhësh (portugalisht dhe anglisht. ) program për studentët deri në vitin e 5të. Ata po punojnë gjithashtu në mënyrë aktive për t'u bërë një shkollë kandidate e Programit të Diplomës Ndërkombëtare të Baccalaureate kur studentët tanë të arrijnë vitet 12 dhe 13 (mosha 17 dhe 18).

Kampusi i ri do të jetë gati në shtator të vitit 2024 dhe do të ofrojë objekte më të avancuara në një parcelë të gjerë 40,000 m2. Oferta e kurrikulës do të jetë IGCSE, e ndjekur nga IB Diploma.

King's College School në Cascais ofron:

  • Akses ne shkollat elitare të Inspired Global Group

Nxënësit e King's College School në Cascais përfitojnë në mënyrë unike nga një lidhje globale e vlefshme me mbi 80 shkolla premium të Inspired, në 23 vende, duke shtrirë 5 kontinente.

Studentët gëzojnë mundësinë për të marrë pjesë në Inspired Global Summer Camps, duke qëndruar në disa prej shkollave më të mira të konviktit në botë. Kampet janë një mundësi e mrekullueshme për të udhëtuar, për të takuar bashkëmoshatarë nga vende të tjera dhe për të mësuar gjëra të reja nga sporti dhe moda në një gjuhë të re.

Për studentët që duan të përjetojnë jetën në një shkollë tjetër, Inspired Exchange Programme është i disponueshëm për qëndrime nga 4 javë në një vit. Çdo shkëmbim u ofron studentëve mundësinë për të eksploruar vende të reja, për të përmirësuar aftësitë gjuhësore, për të bërë miq të rinj dhe për të përjetuar kultura të reja. Shkëmbimet janë të disponueshme në Spanjë, UK, Itali, Zvicër, Belgjikë, Afrikën e Jugut, Vietnam dhe Zelandën e Re.

  • Një trashëgimi 50-vjeçare e ekselencës akademike

Për më shumë se 50 vjet, shkollat e King's College e kanë karakterizuar mësimin si ndërdisiplinor, me një theks të fortë në mësimin eksplorues dhe praktik dhe respektimin e individualitetit të çdo fëmije. E mbështetur nga kjo trashëgimi, shkolla jonë e re private në Cascais do të përfitojë nga historia e vlerësuar e grupit të përsosmërisë akademike, përvetësimit praktik të njohurive, zhvillimit të aftësive dhe mbështetjes personale për t'i lejuar studentët tanë të arrijnë rezultatet më të mira akademike që munden, në mënyrë që të marrin plotësisht përfitojnë nga të gjitha mundësitë e tyre të ardhshme në universitet dhe më gjerë.

  • Mësues lëndorë të specializuar nga shkolla fillore e më tej

 Në Shkollën e King's College, studentët mësohen nga mësues specialistë në fushat e matematikës, anglishtes, portugezit, spanjishtes, frëngjisht, shkencës, muzikës, kompjuterit, edukimit fizik, kërcimit, të folurit publik dhe dramës. Të gjithë nxënësit tanë, që nga shkolla fillore e lartë, përfitojnë nga ky ekip i stafit specialist, të cilët sjellin njohuri më të thella dhe më të gjera lëndore dhe kanë njohuri më të madhe në lëndët që ligjërojnë.

 

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për King's College School, shkollën private premium të re në Cascais, Portugali, na kontaktoni për të zbuluar më shumë rreth kampusit, objekteve dhe stafit, ose për të pyetur në lidhje me pranimet.


Rezervoni konsulencen tuaj Falas ketu!
+355 69 80 40 601
anka@integral.al

 

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message