Bursë Akademike në Zvicër: Zbuloni Potencialin tuaj në "La Garenne International School"

10.07.2024

Ne kërkojmë studentë të talentuar për t'u bashkuar me komunitetin social të La Garenne në vitin 2024. Kjo bursë ofron mbështetje financiare për të mbuluar një pjesë të konsiderueshme të shpenzimeve arsimore.


Zbuloni Potencialin tuaj në "La Garenne" me Programin tonë të Bursave

Filloni udhëtimin tuaj akademik në Zvicër me një bursë në La Garenne International School! Ne kërkojmë studentë të talentuar për t'u bashkuar me komunitetin social të La Garenne në vitin 2024. Kjo bursë ofron mbështetje financiare të jashtëzakonshme për të mbuluar një pjesë të konsiderueshme të shpenzimeve arsimore.

  • Përfitimet e Bursës:

Mbështetje Financiare: Bursë mbulon tarifat e shkollimit dhe 75% të kostove të akomodimit.
Përqendrohuni në Studime: Ulni barrën tuaj financiare dhe përqendrohuni në arritjen e qëllimeve tuaja akademike.
Bëhuni Ambasador: Fitoni përvojë të vlefshme udhëheqëse dhe kontribuoni në komunitetin e La Garenne.

  • Kush është i Kualifikuar?

- Studentë me rezultate të forta akademike, me një mesatare të mirë.
- Individë të motivuar që duan të shkëlqejnë në studimet e tyre.
- Pjesëmarrës aktivë që dëshirojnë të kontribuojnë në jetën e shkollës.

  • Rreth Shkollës La Garenne

La Garenne International School është një shkollë private me konvikt për fëmijët midis moshës 4 dhe 18 vjeç, e vendosur në Villars, Zvicër. Studentët vijnë nga e gjithë bota. Shkolla përshkruan veten si një nga shkollat më të mira me konvikt në botë, me një normë kënaqësie prej 96%.

Vlerat kryesore të shkollës janë ekselenca akademike, një ambient i ngrohtë ndërkombëtar familjar dhe një vendndodhje e sigurt në një mjedis të jashtëzakonshëm. Shkolla ofron një kurrikulë me mësues pasionantë, mësim të bazuar në kërkime dhe teknologji arsimore të fundit.

Jashtë klasës, shkolla ofron një shumëllojshmëri aktivitetesh, përfshirë kampet verore dhe dimërore, për të mbështetur zhvillimin e fëmijëve. Shkolla gjithashtu vendos një theks të fortë në kujdesin pastoral, me mundësi ditore dhe me konvikt, një ambient të sigurt dhe kujdes të vazhdueshëm.

  • Pse të Zgjidhni La Garenne?

Rigorozitet Akademik: Arrini ekselencën në një ambient mbështetës të mësimit. Përgatituni për universitetet më të mira me kurrikulën sfiduese IB DP.
Komunitet Global: Zhytuni në një komunitet shkollor të larmishëm dhe përfshirës. Krijoni miqësi të përjetshme me studentë nga mbi 70 kombësi.
Vendndodhje e Pakrahasueshme: E vendosur në zemër të Zvicrës, shijoni një ambient të sigurt dhe piktoresk për mësim.

  • Pse të Zgjidhni një Shkollë të Mesme Private Jashtë Vendit?

Studimi në një shkollë private elitare si La Garenne International School nuk ka të bëjë vetëm me akademikët. Ato ofrojnë një përvojë unike jetësore ku studentët mësojnë të jenë të pavarur, të menaxhojnë kohën në mënyrë efektive dhe të bashkëpunojnë me njerëz nga kultura të ndryshme. Kjo përvojë i përgatit ata për sfidat e universitetit dhe karrierave, duke u dhënë atyre një avantazh konkurrues në të ardhmen.

  •  Përfitimet e një Shkolle të Mesme Private Jashtë Vendit

Zgjedhja e një shkolle të mesme private jashtë vendit mund të hapë një botë mundësish për studentët ambiciozë. Shkollat ​​internacionale elitare ofrojnë jo vetëm ekselencë akademike, por edhe zhvillim personal në një mjedis multikulturor. Këto institucione janë të njohura për kurrikulën e tyre rigoroze, stafin e shkëlqyer dhe burimet e avancuara arsimore. Studentët gjithashtu kanë akses në pajisje të jashtëzakonshme dhe aktivitete të larmishme jashtëshkollore që u mundësojnë atyre të zbulojnë dhe zhvillojnë talentet e tyre unike.

Për më shumë informacion mbi shkollat e mesme jashtë vendit:
 +355 69 80 40 601
anka@integral.al

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message