REZULTATET PËRFSHIJNË "World Education Fair"

"Vizita ime në World Education Fair: Një Perspekti...

Panairi “World Education Fair” është një event shumë i rëndësishëm dhe mbushur me shumë mundësi për studentët e maturantët. Kur...
28.02.2024 Lexo me shume

Edukimi jashtë Shqipërisë, vjen panairi më i madh...

  Studimet jashtë vendit mundësojnë formimin tuaj profesional, por edhe njiheni me kultura të reja. World Education Fair (WEF), panairi më i madh për studime jasht&...
16.10.2023 Lexo me shume

Si ka ndikuar pandemia në trendet në arsim dhe tre...

Tiranë, 1 mars 2021 – Pandemia Covid-19 ka sjellë shumë ndryshime në një nivel global. Midis të cilave veçanërisht vihet re në tregun e punës,...
01.03.2021 Lexo me shume

World Education Fair 2020

Tashmë është kthyer në traditë, që cdo vit Integral Programe Edukimi organizon eventin më të madh rreth arsimit . Prej 2012, në Tiranë organizohet Pan...
08.01.2020 Lexo me shume

Bëhuni asistent në panairin e edukimit jashtë vend...

Bëhuni asistent në panairin e edukimit jashtë vendit. Doni të fitoni përvojë ndërkombëtare në eventin më të madh për arsimin ndërkomb&e...
12.12.2019 Lexo me shume

Panairi i Edukimit Jashtë Shqipërisë - WEF 2019

Të gjithë nxënësit, studentët apo ata që janë të interesuar për studime jashtë Shqipërisë kanë një mundësi të mirë...
17.01.2019 Lexo me shume

TOP EDUCATION TOUR 2018 - Eventi i mundesive!

INTEGRAL ALBANIA vjen per te disatin vit rradhazi me TOP EDUCATION TOUR – Eventin e mundesive! Kete vit do jemi ne Korçë, Sarandë , Vlorë dhe për ta finalizuar në...
07.09.2018 Lexo me shume

Panairi i Edukimit Jashtë Shqipërisë - Regjistrohu...

Panairi i Edukimit Jashtë Shqipërisë – Regjistrohuni online dhe kurseni kohë! Hyrja falas për të gjithë vizitorët në Panairin e Edukimit Jashtë...
07.02.2018 Lexo me shume

TOP EDUCATION TOUR përsëri në qytetin tuaj!

ntegral Educational Programs ka kënaqësinë t’ju ftojë në prezantimet që do të zhvillohen për pranimin në kolegjet dhe universitetet elitare në B...
10.08.2017 Lexo me shume

Panairi i Edukimit Jashtë Shqipërisë 2017

Integral Educational Programs, organizoi në datat 3-4 Mars në Hotel Rogner, Tiranë dhe 6 Mars në Grand Hotel Palace, Korçë, Panairin e Edukimit Jashtë Sh...
10.08.2017 Lexo me shume

TOP EDUCATION TOUR vjen ne qytetin Tuaj!

Integral Educational Programs ju fton me kenaqesi per prezantime te veçanta ne lidhje me pranimin ne shkollat e mesme dhe kolegjet elitare ne Britanine e Madhe.   Prezantimet do te zhvil...
10.08.2017 Lexo me shume

Programi i prezantimeve per daten 27-28 Mars, 2015...

Programi i prezantimeve per daten 27 Mars, 2015 ne hotel Rogner Gjate panairit do te zhvillohen prezantime te ndryshme nga perfaqesues te shkollave. Programi per daten 27 Mars do te jete si me poshte:...
10.08.2017 Lexo me shume

Panairi i "Edukimit Jashte Vendit" 2015

Në datat 27 – 28 Mars në Hotel Rogner, Tiranë do të zhvillohet panairi i katërt “Edukimi Jashtë Shqipërisë”. Shkolla të me...
10.08.2017 Lexo me shume

Top Education Tour Albania 2015

TOP EDUCATION TOUR! Integral Educational Programs ju fton me kënaqesi për prezantime të veçanta në lidhje me pranimin në shkollat e mesme, kolegjet dhe universitetet e...
10.08.2017 Lexo me shume

WORLD EDUCATION FAIR 2016

Te dashur miq! WORLD EDUCATION FAIR përsëri në Tiranë dhe Prishtinë! Në datat 4-5 Mars në Hotel Rogner, Tiranë do të zhvillohet panairi i pestë &ldq...
10.08.2017 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message