"Vizita ime në World Education Fair: Një Perspektivë Studentore"

28.02.2024

Studime jashtë vendit


Panairi “World Education Fair” është një event shumë i rëndësishëm dhe mbushur me shumë mundësi për studentët e maturantët. Kur unë mora vendimin për të vizituar një panair të tillë, nuk e dija se do të përjetoja një përvojë aq frymëzuese. Ky artikull shpalos rrugën time nëpër këtë event dhe përshtypjet që mora.

Fillimisht, qëndrimi im në hyrje ishte i mbushur me pasiguri dhe pyetje. Por, sapo hyra në panair, u rrit dëshira për të eksploruar çdo stendë dhe cdo universitet. Çdo bashkëbisedim ishte një rrugë drejt njohurive të reja dhe mundësive të shumta arsimore.

Stendat e universiteteve dhe institucioneve arsimore ofronin informacion të detajuar mbi programet e tyre, fushat e studimit, aplikimet, bursat dhe mundësitë për zhvillim të karrierës. Në bisedat me përfaqësuesit e tyre, mora një pamje të qartë për cilësinë e tyre dhe se çfarë bënte secilin institucion të veçantë.

Një nga pjesët më intriguese ishin prezantimet. Nëpërmjet tyre, pata mundësinë të njihesha më tepër me tendencat e arsimit, dhe sfidat që mund të prisja në rrugën time akademike. Kjo ndikoi shumë në vendimin tim për të zgjedhur fakultetin dhe universitetin.

“World Education Fair” ishte një udhëtim i pasur me informacion dhe frymëzim. Nuk ishte thjesht një event ku gjeje vec broshura, por shumë më tepër, informacione të detajuara dhe aktuale. Me një kuptim më të mirë të mundësive të pafundme arsimore, tani e shoh të ardhmen time akademike me më shumë siguri dhe përgatitje.

Pra, për të gjithë shokët e mi studentë, bëhuni pjesë e panairit në 2 Mars në Tiranë, Hotel Rogner dhe 3 Mars në Shkodër, Hotel Rozafa. Hyni në panair dhe eksploroni mundësi të pafundme për studimet jashtë vendit. 

P.S. Mos harroni të shikoni listën e plotë të pjesëmarrësve në faqen e “World Education Fair” – thjesht mund të zbuloni programin tuaj të ëndrrave që pret atje!

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message