Ekipi Integral vjen ne qytetin tend

22.09.2023

EDU MARATHON - Gjithcka rreth arsimit jashte vendit


Misioni i EDU MARATHON eshte te informoje te rinjte per mundesite e pafundme per arsimin e larte jashte vendit, ne institucione arsimore prestigjoze. Shpesh studentet nuk jane ne dijeni te ketyre mundesive, per shkak te informacionit te veshtire per t'u gjetur. Ndaj Integral zhvillon shpesh here evente te tilla qe te informojme te rinjte per institucionet me te mira arsimore, mundesite per burse, financimin e studimeve dhe me teper. 

EDU MARATHON zhvillohen ne tre qytete: Vlore, Durres dhe Tirane me perkatesisht ne datat 27, 28, 29 shtator, ora 17:00-19:00.
Ne secilin prej qyteteve do jete prezent ekipi i Integral dhe gjithashtu nje perfaqesues i MODUL University Vienna. 

MODUL University Vienna

MODUL University Vienna konsiderohet si universiteti lider nderkombetar ne Austri dhe eshte ne pronesi te Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Vjene; ofruesi me i madh i arsimit privat ne Austri. 

Universiteti eshte i vendosur ne Vjene, qyteti nr. 1 ne bote per cilesine e jeteses (2023), dhe renditet ne 25 universitetet me te mira ne bote per publikimet akademike.

MODUL University Vienna eshte themeluar me 1908 dhe ka nje experience prej me shume se 100 vjet ne fushen e dukimit. 

Cfare e ben MU nje nga universitet me prestigjoze:

MODUL University Vienna eshte nje universitet Austriak privat i fokusuar ne fushat e International Management, Applied Data Science, Tourism Management and Hospitality, and more. Te gjitha programet jane te akredituara nga AQ Austria (Agency for Quality Assurance and Accreditation Austria). Qe nga viti 2012, programet e lidhura me turizmin jane akredituar nga sistemi i certifikimit  TedQual i fondacionit UNWTO Themis. 

MU kombinon nje themel te forte akademik me nje angazhim sustainability dhe innovation, si shtytesit kryesore te suksesit afatgjate. Ai sysnon te nxise hulumtime te pavaruara dhe origjinale, te sjelle perfitimet e inovacionit tek komuniteti hulumtues dhe publiku i gjere. MODUL operon mbi nje rrjet nderkombetar te universiteve partnere, ndermarrjeve tregtare dhe institucioneve publike. 

Fakulteti perbehet nga studiues te njohur austriake dhe nderkombetare, te cilet kane nje angazhimin te forte per te zhvilluar kete institucion ne nje platforme kerkimore kryesore ne fushat e saj. 

Universiteti ka nje larmishmeri nacionalitetesh, ku aktualisht rreth 70% jane studente nderkombetare.

Perse te merni pjese ne event:

Gjate eventit do te keni mundesi te merni pergjigje te shume pyetje qe mund te keni. Gjithashtu do te trajtojme tema si:

 • Perse MODUL University Vienna eshte universiteti kryesor ne Austri per biznes, ekonomi dhe menaxhim
 • Si te zgjidhni nje program te pershtatshem dhe pse eshte i rendesishem per arsimimin e metejshem 
 • Perse eshte orientimi i hershem i rendesishem 
 • Sa kushton studimi jashte vendit, a ka bursa
 • Si te financojme studimet
 • Hapat me te rendesishme per nje regjistrim te suksesshem ne universitetin qe deshironi
 • Si ju vjen ne ndihme Integral me aplikimet jashte vendit

 

5 Arsye perse te studioni jashte vendit:

 • Eksperience e re dhe nje sistem arsimor ndryshe (Ju do te keni mundesi te studioni ne dege te reja dhe te vecanta qe universitetet nderkombetare ofrojne).
 • Nje menyre e re jetese (Ju do te beheni pjese e nje kulture dhe nje atmosfere sociale krejt ndryshe) 
 • Do te zhvilloni aftesi dhe eksperienca nderkombetare qe jane shume te kerkuara ne tregun e punes
 • Do te zhvilloheni personalisht (Duke studiuar dhe jetuar ne nje vend te huaj, ju do te testoni aftesite tuaja per t'u pershtatur ne situata te ndryshme)
 • Diplome njohur nderkombetarisht

REZERVONI VENDIN TUAJ

Për me shume informacion na kontaktoni:

+355 69 40 40 415 / sidorela@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message