Programi i prezantimeve per daten 27-28 Mars, 2015 ne hotel Rogner

10.08.2017

Prezantimet qe do te mbahen ne panair


Programi i prezantimeve per daten 27 Mars, 2015 ne hotel Rogner
Gjate panairit do te zhvillohen prezantime te ndryshme nga perfaqesues te shkollave.
Programi per daten 27 Mars do te jete si me poshte:

12:00   Një hyrje në procesin UCAS – aplikoni për universitetet në Mbretërinë e Bashkuar “- Earlscliffe, Mr. Tim Fish
13:00   “Studimet në USA” – INTO University Partnerships, Mrs. Nadine Rivard
14:00   Saint Michael’s College, Mr. Stuart Higgins
15:00   “Arsimimi cilësor në një mjedis ndërkombëtar” – The Hague University of Applied Sciences, Mr. Joey Uijleman Anthonijs
16:00   “Studioni ne Coventry University- UK”, Mrs. Sanita Kaur
17:00   Aiglon College, shkolla ku Mbreti Zog ndoqi studimet”, Mr. Mark Silverstein

Ndersa ne daten 28 Mars ne prezantime do te jene:

12:00   Swiss Education Group, Mrs. Jovana Pejcic
13:00   “Sjellim botën së bashku” – Kokomo High School, Mrs. Heidi Gutwein
14:00   “Arsimimi cilësor në një mjedis ndërkombëtar” – The Hague University of Applied Sciences, Mr. Joey Uijleman Anthonijs
15:00   “Aiglon College, shkolla ku Mbreti Zog ndoqi studimet”, Mr. Mark Silverstein

Jane te ftuar pjesemarresit ne panair per te marre pjese ne nje nga keto prezantime nese deshirojme me shume informacion rreth ketyre temave.
Per me shume informacion mund te kontaktoni ne zyren tone.

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message