WORLD EDUCATION FAIR 2016

10.08.2017

Panairi me i madh i edukimit jashte vendit


Te dashur miq!

WORLD EDUCATION FAIR përsëri në Tiranë dhe Prishtinë!

Në datat 4-5 Mars në Hotel Rogner, Tiranë do të zhvillohet panairi i pestë “Edukimi Jashtë Shqipërisë”.
Shkolla të mesme, universitete dhe kampe verore nga Europa dhe SHBA do të jenë të pranishme në këtë eveniment. Panairi organizohet nga Integral Educational Programs në:

Hotel Rogner, Tiranë
4 Mars 2015 ora 11:00 – 19:00
5 Mars 2015 ora 11:00 – 16:00

dhe për herë të dytë në datën 7 Mars në Hotel Sirius Prishtinë

Hotel Sirius, Prishtinë
7 Mars 2015 ora 11:00 – 18:00

 

Gjatë këtij evenimenti ju do të keni mundësinë të takoheni me përfaqësuesit e institucioneve arsimore nga Europa dhe SHBA si dhe kolegje që merren me përgatitjen në universitetet prestigjoze jashtë Shqipërisë.

Ju dhe fëmijet tuaj do të keni mundësinë të flisni personalisht me perfaqësuesit dhe të merrni informacionet e detajuara për programet, dokumentacionin e nevojshëm për aplikim, aktivitetet kulturore jashtë programit dhe mundësi për zhvillimin individual të fëmijëve.

Jeni te mirëpritur!

Hyrja është falas!

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message