Panairi i "Edukimit Jashte Vendit" 2015

10.08.2017

Panairi me i madh i edumit vjen ne Tirane


Në datat 27 – 28 Mars në Hotel Rogner, Tiranë do të zhvillohet panairi i katërt “Edukimi Jashtë Shqipërisë”.
Shkolla të mesme, universitete dhe kampe verore nga Europa dhe SHBA do të jenë të pranishme në këtë eveniment. Panairi organizohet nga Integral Educational Programs në

Hotel Rogner, Tiranë

27 Mars 2015 ora 11:00 – 19:00
28 Mars 2015 ora 11:00 – 16:00

dhe për herë të parë në datën 31 Mars në Hotel Sirius Prishtinë

Hotel Sirius, Prishtinë

31 Mars 2015 ora 11:00 – 18:00

Gjatë këtij evenimenti ju do të keni mundësinë të takoheni me përfaqësuesit e institucioneve arsimore nga Europa dhe SHBA si dhe kolegje që merren me përgatitjen në universitetet prestigjoze jashtë Shqipërisë.

Ju dhe fëmijet tuaj do të keni mundësinë të flisni personalisht me perfaqësuesit dhe të merrni informacionet e detajuara për programet, dokumentacionin e nevojshëm për aplikim, aktivitetet kulturore jashtë programit dhe mundësi për zhvillimin individual të fëmijëve.

Në dispozicionin tuaj do të jetë, për çdo institucion, një përkthyes anglisht-shqip.
Për të rezervuar pjesmarrjen tuaj në panair ju mund te rregjistroheni paraprakisht këtu.

Hyrja në panair është falas

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message