United States | Integral

United States

Studime në SH.B.A

Studioni në SH.B.A

Universitete prestigjioze – Edukim progresiv – Mundësi të pakufizuara për realizimin e ëndrrave

Përse duhet të studioni në SH.B.A?

  • Destinacioni më i preferuar për më shumë se 1 milion studentë ndërkombëtarë
  • Edukim elitar me diploma të njohura ndërkombëtarisht – shtatë nga dhjetë universitetet më të mira në botë ndodhen në Shtetet e Bashkuara
  • Liri dhe fleksibilitet në zgjedhjen e një specialiteti dhe kurrikule
  • Teknologji moderne dhe inovacion në procesin arsimor
  • Diversiteti kulturor dhe jeta e plotë studentore me programe të ndryshme sportive dhe klube interesi
  • Qytete të mëdha, natyrë mahnitëse dhe parqe kombëtare, muzikë, kuzhinë, kinema – Shtetet e Bashkuara janë një qendër tërheqëse për ëndërrimtarët, sipërmarrësit, artistët dhe udhëtarët
  • Shtëpia e disa prej kompanive më të mëdha të teknologjisë në botë – Google, Apple, Amazon, Tesla!

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices).

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit.

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

Studime në SH.B.A

02.09.2022

Western Washington University

Western Washington University është një institucion publik që u themelua në 1893. Ai ka një regjistrim total universitar prej 14,194 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është periferik dhe madhësia e kampusit është 220 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në tremujor. Renditja e Universitetit të Uashingtonit Perëndimor në edicionin 2022 të Kolegjeve më[...] Read more
02.09.2022

University of Hartford

University of Hartford është një institucion privat që u themelua në 1877. Ka një regjistrim total universitar prej 4,521 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është periferik dhe madhësia e kampusit është 320 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në semestra. Renditja e Universitetit të Hartfordit në edicionin 2022 të Kolegjeve më të Mirë[...] Read more
02.09.2022

Texas A&M University–Corpus Christi

Texas A&M University—Corpus Christi është një institucion publik që u themelua në vitin 1947. Ka një regjistrim total universitar prej 8,483 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është periferik dhe madhësia e kampusit është 317 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në semestra. Universiteti A&M i Teksasit - Renditja e Corpus Christi në edicionin[...] Read more
02.09.2022

Long Island University

Long Island University është një institucion privat që u themelua në vitin 1926. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në semestra. Renditja e Universitetit Long Island në edicionin 2022 të Kolegjeve më të Mirë është Universitetet Kombëtare, #288. Shkollimi dhe tarifat e tij janë 39,920 dollarë. Read more
02.09.2022

Lipscomb University

Lipscomb University është një institucion privat që u themelua në 1891. Ka një regjistrim total universitar prej 2,997 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është periferik dhe madhësia e kampusit është 113 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në semestra. Renditja e Universitetit Lipscomb në edicionin 2022 të Kolegjeve më të Mirë është Universitetet[...] Read more
02.09.2022

James Madison University

Universiteti James Madison është një institucion publik që u themelua në vitin 1908. Ka një regjistrim total universitar prej 19,727 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është qyteti dhe madhësia e kampusit është 721 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në semestra. Renditja e Universitetit James Madison në edicionin 2022 të Kolegjeve më të[...] Read more
02.09.2022

Florida Atlantic University

Florida Atlantic University është një institucion publik që u themelua në vitin 1961. Ka një regjistrim total universitar prej 25,562 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është qyteti dhe madhësia e kampusit është 850 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në semestra. Renditja e Universitetit Atlantik të Floridës në edicionin 2022 të Kolegjeve më[...] Read more
31.08.2022

DePaul University

Universiteti DePaul është një institucion privat që u themelua në 1898. Ka një regjistrim total universitar prej 14,145 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është urban dhe madhësia e kampusit është 41 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në tremujor. Renditja e Universitetit DePaul në edicionin 2022 të Kolegjeve më të Mirë është Universitetet[...] Read more
31.08.2022

Baylor University

Universiteti Baylor, i themeluar në 1845, është një universitet i lidhur me kishën. Ai siguron një program të fortë akademik në një mjedis të krishterë. Programet ofrohen përmes Kolegjit të Arteve dhe Shkencave; Shkolla Hankamer e Biznesit; Shkollat e Arsimit, Inxhinierisë dhe Shkencave Kompjuterike, Muzikës dhe Infermierisë. Ndodhet në qendër të shtetit. Klasat janë përgjithësisht[...] Read more
31.08.2022

University of Massachusetts, Amherst

UMass është një nga 70 universitetet më të mira kombëtare me dhjetëra programe të renditura në 200 më të mirët në mbarë botën. Duke u fokusuar në kërkimin, diversitetin dhe një frymë revolucionare - atë që universiteti e quan UMass Edge - studentë të jashtëzakonshëm nga e gjithë bota diplomohen me njohuritë e industrisë dhe[...] Read more
04.08.2022

Concordia University Chicago

Concordia University Chicago është një shkollë private, fetare në një mjedis periferik në River Forest, Illinois. Universiteti Concordia i Çikagos u themelua në 1864 dhe tani regjistron rreth 6,132 studentë në vit, duke përfshirë 1,515 studentë. Universiteti Concordia i Çikagos ofron strehim në kampus për studentët. Shumica e studentëve jetojnë në banesa jashtë kampusit. Ka[...] Read more
02.08.2022

Illinois State University

Illinois State University është një institucion publik që u themelua në 1857. Ka një regjistrim total studentësh prej 17,987 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është urban dhe madhësia e kampusit është 1,180 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në semestra. Illinois State University u rendit si i 202-ti në mesin e universiteteve më[...] Read more
02.08.2022

Hofstra University

Hofstra University ka një komunitet të larmishëm, dinamik ku mund të ndiqni pasionet tuaja, me një qëllim më të madh. Klasat janë të vogla dhe programet janë të përshtatura për të fuqizuar studentët që të kërkojnë, formojnë dhe zbulojnë rrugën e tyre akademike dhe profesionale. Hofstra University njihet ndërkombëtarisht nga US News & World Report,[...] Read more
28.07.2022

California State University, Northridge

California State University, Northridge është një universitet publik në Northridge Los Anxhelos, Kaliforni. Me një numër total prej 38,551 studentësh (që nga vjeshta 2021), CSUN ka numrin e dytë më të madh të studentëve, si dhe trupin e tretë më të madh total studentor të sistemit të Universitetit Shtetëror të Kalifornisë me 23 kampuse, duke[...] Read more
25.02.2020

INTO Partnerships University

INTO Partnerships University është një organizatë e pavarur e fokusuar në zgjerimin e mundësive të arsimit të lartë për studentët në mbarë botën. INTO shërben si urë lidhëse midis studentëve që kërkojnë mundësi të arsimit të lartë dhe universiteteve.  Çdo vit ata ndihmojmë pothuajse 14,000 studentë nga 120 vende  te ndryshme në botë , për[...] Read more
08.04.2021

New York Film Academy

New York Film Academy Steven Spielberg, Martin Scorsese, Bruce Springsteen, Al Pacino, Robert Downey Jr., Jamie Foxx dhe Jodie Foster janë ndër figurat e shumta në industrinë e kinematografisë që kanë dërguar anëtarët e familjes së tyre për të studiuar në Akademinë e Filmit në New York. Është shkolla e filmit dhe aktrimit e zgjedhur[...] Read more
16.09.2020

Florida Polytechnic University

Florida Polytechnic University është një universitet publik në Lakeland, Florida. Krijuar si një universitet i pavarur në 2012, është institucioni më i ri nga 12 institucionet në Sistemin e Universitetit Shtetëror të Florida. Eshtë i vetmi universitet publik politeknik i shtetit dhe përqendrohet vetëm në edukimin STEM. Institucioni filloi si një kampus i degës së[...] Read more
16.09.2020

University of Mary Washington (UMW)

University of Mary Washington (UMW) është një universitet publik në Fredericksburg, Virginia. I themeluar në vitin 1908 si Kolegji i Mësuesve Fredericksburg, institucioni u emërua Kolegji Mary Washington në 1938 pas Mary Ball Washington, nëna e presidentit të parë të Shteteve të Bashkuara, George Washington. Asambleja e Përgjithshme e Virxhinias ndryshoi emrin e kolegjit në[...] Read more
16.09.2020

Lincoln University

Universiteti Lincoln është një universitet historikisht i lidhur me shtetin pranë Oksfordit, Pensilvani. Themeluar si Instituti privat Ashmun në 1854, ai ka qenë një institucion publik që nga viti 1972. Universiteti ka një vendndodhje të dytë në City University, Filadelfia. Universiteti Lincoln siguron kurse universitare dhe pasuniversitare për afro 2,000 studentë. Ndërsa një shumicë e[...] Read more
09.09.2019

Berkeley College

Berkeley College eshte nje kolegj privat i themeluar ne vitin 1931.Ofron nje arsimi te orientuar plotesisht drej karrieres me fokus kryesor ne fushen e biznesit.Ne nje studim te koheve te fundit te publikuar nga Payscale Inc,per investime e nje diplome bachelor Berkeley College-New York u vleresua me 4% nder me te miret ne mbare vendin,nga[...] Read more
11.09.2019

CTM Education

CTM Education është një kompani e re që kombinon ide të freskëta me një përvojë dhe ekspertizë në arsimin ndërkombëtar. Në sektorin e arsimit ndërkombëtar, i cili zhvillohet aq shpejtë dhe dominohet nga institucionet e mëdha, CTM njeh vlerën e shërbimit profesional, të kujdesshëm, personal të një niveli të lartë. CTM punon me universitete dhe[...] Read more
10.09.2019

University of Maine

Universitet shtetëror i njohur në rang kombëtar: në krye të 5% të universiteteve në Amerikë dhe rangun e 100 universiteteve publike. Universiteti i Maine u themelua në 1862 si një funksion i Aktit Morrill, nënshkruar nga Presidenti Abraham Lincoln.Universiteti krenohet me stafin akademik të kualifikuar,fakultetin superior dhe kërkimet e reja. Studentët janë të pasionuar për[...] Read more
10.09.2019

University of Bridgeport

I themeluar në vitin 1927, Universiteti i Bridgeport, i referuar zakonisht si UB, është një universitet privat, i pavarur, bashkedukativ i vendosur në Bridgeport, Connecticut me 5,100 studentë. Universiteti është akredituar nga Shoqata e Shkollave dhe Kolegjeve të New England (NEASC-CIHE).Universiteti është i përbërë nga studentë vendas dhe të huaj. Kjo gjë i jep universitetit[...] Read more
23.08.2017

Fulton Montgomery Community College

Fulton-Montgomery college është një kolegj i komunitetit në Johnstown, New York, pjesë e Universitetit Shtetëror të New York-ut dhe i shërben qarqeve Fulton dhe Montgomery. Kolegji ofron 45 programe të shkallës dhe certifikimit, 30 klube në kampus, dhe është anëtar i NJCAA. Ne kete kolegj steteror studimet zgjasin 2 vjet.Kryeqyteti i New York ndodhet 120[...] Read more