STUDIME NË IRLANDË

Një destinacion i ri në hartën arsimore të Evropës

1 SHKURT

1 SHKURT

Afati i aplikimit

2

2

Universitete në Website

50

50

Programe studimi

€ 9 000

€ 9 000

Tarifa shkollimi 

IRLANDË SI DESTINACION ARSIMOR

Të gjithë e njohim Irlandën - vendlindja e disa prej artistëve më të talentuar të të gjitha kohërave, si muzikantët nga U2 dhe Snow Patrol, Hozier, Enya ose shkrimtarët Oscar Wilde, James Joyce, Bram Stoker. Dhe ne lexojmë për Irlandën - qendrën evropiane të gjigantëve të teknologjisë si Google, Apple, Facebook, Twitter, HP, IBM, si dhe folklorin unik irlandez me leprechaunët e tij mitikë, tërfilin me katër fletë dhe Shën Patrikun. 

 

MUND TË STUDIONI NË KETO PROGRAME

PROGRAMET

Arkitekturë

Arte dhe Dizajn

Biznes dhe Menaxhim

Ekonomiks

Filologji

Financë, kontabilitet & banking

Inxhinieri

Shkenca kompjuterike

Shkenca natyrore

Turizem, Mikpritje & Kulinari

PSE TË ZGJIDHNI INTEGRAL?

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message