STUDIME NE GREQI

Mjedis multikulturor dhe arsim prestigjioz jo shumë larg shtëpisë

31 GUSHT

31 GUSHT

Afati i aplikimit

3

3

Universitete ne website

90

90

Programet e studimit

€ 6 000 - 11 000

€ 6 000 - 11 000

Tarifa shkollimi 

GREQIA SI DESTINACION ARSIMOR

Si djepi i qytetërimit perëndimor, Greqia tërheq më shumë se 25,000 studentë ndërkombëtarë, kryesisht për shkak të fokusit të saj të fortë akademik në shkencat humane si historia dhe arkitektura, kultura e pasur, klima e këndshme mesdhetare dhe plazhet e kaltra. Një nxitje shtesë është kostoja e jetesës në Greqi, e cila është më e ulët se në destinacionet tradicionale arsimore si Britania e Madhe, SHBA, Franca apo Italia. Arsimi në shumicën e universiteteve shtetërore në vend është falas për qytetarët e BE-së dhe ka mbi 200 programe studimi universitare dhe master në anglisht. Mes studentëve shqiptar që zgjedhin Greqinë, ka një interes në rritje për universitetet me akreditim amerikan dhe programe biznesi të zhvilluara mirë në Athinë dhe Selanik.

MUND TE STUDONI NE GREQI

PROGRAMET

Arte dhe Dizajn

Biznes dhe Menaxhim

Ekonomiks

Filologji

Financë, kontabilitet & banking

Media dhe komunikim

Psikologji

Shkenca kompjuterike

Shkenca politike

Turizem, Mikpritje & Kulinari

PSE TË ZGJIDHNI INTEGRAL?

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message