STUDIME NE BELGJIKE

Komunitet multikulturor, traditë e gjatë dhe atmosferë autentike

1 KORRIK

1 KORRIK

Afati i aplikimit

2

2

Universitete ne website

50

50

Programe studimi

€ 962 - 3 850

€ 962 - 3 850

Tarifa shkollimi 

BELGJIKA SI DESTINACION ARSIMOR

Përveç monumenteve dhe kështjellave të jashtëzakonshme historike, veprave të bukura të artit, festivaleve dhe kuzhinës, Belgjika tërheq me mjedisin e saj multikulturor dhe edukimin prestigjioz. Cilësia e studimit në Belgjikë dëshmohet nga shtatë universitetet belge të përfshira në renditjen e QS World University Ranking 2020. Megjithëse studimet kryesore në Belgjikë janë kryesisht në frëngjisht ose holandisht, gjithnjë e më shumë diploma master në Belgjikë në fusha kyçe si shkencat humane, shëndetësia dhe inxhinieria ofrohen në gjuhën angleze. Tarifat e shkollimit për të studiuar në Belgjikë fillojnë nga 962 euro në vit.

 

Studimi në Belgjikë ofron një sërë aktivitetesh kulturore si dhe diversitet të madh etnik dhe gjuhësor. Tre gjuhëve zyrtare të vendit, frëngjisht, holandisht dhe gjermanisht, mund ti shtojmë edhe anglishten, e cila flitet nga një pjesë e madhe e popullsisë. Gjithashtu, kryeqyteti Bruksel është shtëpia e më shumë se 1000 organizatave ndërkombëtare, përfshirë Bashkimin Evropian dhe NATO-n, gjë që hap derën për mundësi interesante dhe premtuese profesionale. Jeni të interesuar për zhvillimin e karrierës në këtë drejtim? Zgjedhja e programit të duhur të studimit dhe studimi në mënyrë proaktive në Belgjikë janë hapat e parë drejt kësaj!

MUND TË STUDONI NË BELGJIKË

PROGRAMET

Biznes dhe Menaxhim

Ekonomiks

Filologji

Inxhinieri

Media dhe komunikim

Shkenca kompjuterike

Shkenca natyrore

Shkenca politike

Turizem, Mikpritje & Kulinari

PSE TË ZGJIDHNI INTEGRAL?

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message