SHKOLLA TË MESME NË ZVICËR

Shumëllojshmëri kulturash, natyrë e bukur, mjedis i qetë dhe i sigurt

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

13 - 19 VJEÇ

13 - 19 VJEÇ

Mosha e nxënësve

200 - 300

200 - 300

Studentët ndërkombëtarë

43 - 130000 CHF

43 - 130000 CHF

Tarifa vjetore

15

15

Shkolla ​​partnere

Shkolla të Mesme në Zvicër

Sa svoja četiri zvanična jezika, raznolikim kulturama, prelepom prirodom i mirnim i bezbednim okruženjem, Švajcarska nije samo popularna turistička destinacija, već i idealno mesto za obrazovanje. Privatne srednje škole u ​​Švajcarskoj imaju dugu tradiciju individualizovanih, modernih i kvalitetnih obrazovnih programa za učenike iz svih Me katër gjuhët e saj zyrtare, diversitetin kulturor, natyrën e bukur, mjedisin e qetë dhe të sigurt, Zvicra nuk është vetëm një destinacion i preferuar turistik, por edhe një vend ideal për të studiuar. Shkollat private në Zvicër kanë një traditë të gjatë në ofrimin e programeve të individualizuara, moderne dhe cilësore të dizajnuara për nxënësit e shkollave të mesme nga e gjithë bota.

 

Trajnimi zbatohet në grupe të vogla me mësues të kualifikuar, dhe mundësitë për aktivitete sportive dhe kulturore jashtëshkollore ndërtojnë edhe më shumë të diplomuar. Padyshim, arsimi i mesëm në vend garanton një kalim të suksesshëm në fazën tjetër akademike dhe në një nga universitetet më të mirë në botë.

SISTEMET ARSIMORE QË MUND TË MËSOHEN NË ZVICËR

SISTEMET ARSIMORE

Programe edukimi britanike | GCSE

Programe edukimi britanike | A-levels

International Baccalaureate (IB)

Swiss matura

German abitur

French baccalauréat

American AP

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message