REZULTATET PËRFSHIJNË "kampe verore jashte shqiperise"

Kampet verore në gjermanisht - Rruga drejt univers...

Kampet verore në vendet gjermanisht-folëse ofrojnë një përvojë të veçantë për fëmijët që dëshirojnë të përmi...
26.03.2024 Lexo me shume

Si kampet verore i bejnë femijët më të aftë?

Pavarësisht se cilat janë planet tuaja për të ardhmen, të flasësh më shumë se një gjuhë është gjithmonë një aftësi tepër...
27.02.2024 Lexo me shume

Europa - vendi ideal për një kamp veror për fëmijë...

Në Europë ndodhen shkollat më elitare dhe universitetet më prestigjoze të cilat ofrojnë mundësi të pafundme nga ana akademike. Për më të vegjlit,...
26.02.2024 Lexo me shume

Kampe verore për orientim profesional

Kampet verore ndihmojnë në zhvillimin e aftësive ndërpersonale dhe i ndihmojnë fëmijët të kuptojnë se si të bashkëpunojnë me të tjer&eu...
15.01.2024 Lexo me shume

Përse një kamp veror jashtë vendit?

Pse ndodh që çdo vit gjithnjë e më shumë fëmijë, të rinj dhe studentë të rritur zgjedhin të mësojnë një gjuhë të huaj...
29.12.2023 Lexo me shume

Prapa skenave - Kampe verore në grup jashtë vendit...

Pavarësisht se cilin lloj kampi veror zgjidhni, përfitimet e fituara nga një përvojë e tillë janë të mëdha dhe disa prej tyre janë përshkrua...
14.12.2023 Lexo me shume

Rregullat e vecanta të kalimit në kufi të fëmijëve...

Integral Educational Programs ofron kampe verore individuale dhe në grup në destinacione të ndryshme në varesi te kërkesave. Fëmijët që zgjedhin kampet verore i...
29.03.2023 Lexo me shume

Kampet verore më "cool" për verën 2023!

Kampet verore ndihmojnë në zhvillimin e aftësive ndërpersonale dhe i ndihmojnë fëmijët të kuptojnë se si të bashkëpunojnë me të tjer&eu...
07.03.2023 Lexo me shume

Studioni biznes dhe kaloni një verë të paharrueshm...

Tek Business Boot Camp do të takoni profesionistë të fushës, do mësoni sesi ata po i zhvillojnë kompanitë e tyre, do të keni mundesine te krijoni lidhje dhe kon...
20.02.2023 Lexo me shume

Kampet dhe shkollat verore më të mira në Europë

Europa padyshim është një vend magjik dhe ka shumë për të zbuluar dhe eksploruar në të gjitha destinacionet. Europa ka vende piktoreske me arkitekturë t&eu...
25.10.2022 Lexo me shume

6 këshilla për të gjetur një kamp veror

Vera është magjike apo jo! Shkolla ka përfunduar, dita është më e gjatë dhe koha e lirë me bollëk. Mënyra ideale për të shfrytëzuar ko...
05.07.2022 Lexo me shume

FITONI NJË KAMP VEROR NJËJAVOR FALAS NË ANGLI

  Nëse jeni midis moshës 13 dhe 17 vjeç, atëherë ne kemi një sugjerim për ju – shpalosni aftësitë dhe kreativitetin tuaj dhe na d&e...
30.05.2022 Lexo me shume

Rëndësia e një kampi veror ose kursi gjuhe jashtë...

Që të gjithë ne duam që fëmijët tanë të jenë të mirë informuar në çdo aspekt, të jenë me horizonte të hapura dhe t&eum...
04.04.2022 Lexo me shume

Përfitimet e një kampi veror në Gjermani!

Kampet verore jashtë vendit kanë shumë përfitime për fëmijët dhe të rinjtë në arritjen e qëllimeve personale dhe akademike. Aq më tepër...
26.06.2021 Lexo me shume

5 destinacionet më të preferuara për kampe verore

Të mësuarit, eksperimentimet, pavarësia, miqësia, zhvillimi, krijimtaria, edukimi, gëzimi, përqafimi i një bote të madhe – këto janë fjalët...
12.05.2021 Lexo me shume

Kampe verore - LINES Languages ​​Valbonne

LINES Valbonne ndodhet në Provence-Alpes-Côte d’Azur. Është afër disa prej qyteteve më të mahnitshme të Francës: Nice, St Tropez, Grasse, Monako, et...
26.04.2021 Lexo me shume

6 kampet verore përgatitore më të mirë jashtë vend...

Gjatë fëmijërisë, ne mendojmë për kaq shumë profesione interesante. Disa nga ne donin të ishin profesorë, disa te tjere këngëtarë, pjese e n...
09.07.2020 Lexo me shume

Kampet verore në Gjermani !

Kampet verore jashtë vendit kanë një sere përfitimesh për fëmijët dhe të rinjtë dhe mund të çojnë në arritjen e qëllimeve person...
22.05.2020 Lexo me shume

Eksperienca në një kamp veror në grup për fëmijë!

“Ku ka më bukur sesa të ndihesh pjesë e një grupi?” (M.T., babai i një njëmbëdhjetë vjeçari) Një grup me ëndrra dhe interesa t&eum...
27.04.2020 Lexo me shume

Gjithcka që duhet të dini para se të zgjidhni një...

Padyshim që vera është periudha e preferuar dhe e shumëpritur, veçanërisht për fëmijët dhe të rinjtë që bëjnë një pushim t&...
24.03.2020 Lexo me shume

Kurset e gjuhës për të rritur

Eshtë shumë mirë të mësosh teorinë e një gjuhe dhe të studiosh fjalorin nga një libër shkollor në shtëpi, por është një gj&eu...
09.08.2019 Lexo me shume

Ofertat e fundit nga The Language Gallery!!!

Nxitoni të përfitoni nga ofertat e fundit nga The Language Gallery deri në fund të shtatorit! The Language Gallery ofron ulje çmimi për kurset e gjuhëve...
10.08.2017 Lexo me shume

Rregjistrimet e para perfitojne 5% ulje - Kampe Ve...

Në Integral kanë filluar rregjistrimet për kampet verore për verën që po vjen. Dhe këtë vit Integral vjen përsëri me një ulje për rregjistri...
10.08.2017 Lexo me shume

Vazhdojne te zyrat tona SUPEROFERTAT per kampet ve...

Uljet per kampet verore jashte vendit vazhdojne edhe per pak kohe. Disa nga shkollat e veres nepermjet zyres sone bejne ulje sipas te dhenave te poshteshenuara: Farringtons School – 5% ul...
10.08.2017 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message